Hirdetés
- Mini-ITX
- Projektor topic
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- eGPU tapasztalatok
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz
macilaci78
üzenetére
hát leginkább a bázisból, DE
előbb kell egy elsődleges fegyó(meg valszeg mégelőtte egy új sz.gép)
szal valszeg nemma lesz nekem gbb-m.
amúgy most az m14el szemezek, csak ugye azzal az a gáz h használtan nincs, újan meg 90k, meg sztem kellmég mellé vmi épületbe is mert van egy méter ha nem több...
+kellhozzá távcső(ami monnyuk van) de az alá meg mount kell ami még 20 pénz, nomeg egy bipoddal fest igazán jól amiből nemtom mennyi egy normális de gondolom azis 10 felett járhat...
de azonis gondolkottam h venni egy használt vmit, megvenni rá a cuccokat, megtanulni jáccani aztán később a felszerelést átvinni az m14re(bipod, silencer, scope)
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Mini-ITX
- Projektor topic
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- ASUS ROG Ally
- Megtalálták az akkumulátortechnológiai Szent Grált? - CES
- Okos Otthon / Smart Home
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560P - i5-2540M I 8GB I 320GB HDD I Radeon I Cam I 15,6" HD+ I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i7 8700 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600 XT 6GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- Dell Latitude 7480 14" FHD IPS, i5 7300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest