Hirdetés
-
PROHARDVER!
Airsoft
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabe_
őstag
Én Desert Eagle-buzi vagyok, azért is vettem ilyet...

Erről az oldalról úgy tudsz rendelni, hogy:
''Eladók a következő új airsoft fegyók és kiegészítők. Az árak tájékoztató jellegűek, az árváltoztatás jogát fenn tartom. Továbbá bármilyen fegyver és kiegészítő igényét jelezze a dj@zsemo.hu e-mail címre és küldök árajánlatot önnek. Átvétel: Postai utánvéttel (dj@zsemo.hu e-mail címre elküldi az áruk nevét, darabszámát, és a szállítási címet), ennek a költsége plusz 1500-2000 Ft.''
Nekem 5500 Ft-ba került a Zsemo-féle Desert, úgy, hogy vidékre hozta a posta. Egy nagyobb méretű cuccnak mondjuk biztos magasabb a postaköltsége...
Egyedül annyi baja van a stukkeremnek, hogy egykezes lövésnél a 2.-3. golyó után mindig kimozdul a tár a helyéről 1-2 millimétert, amitől nem tud lőni tovább, míg vissza nem tolom...
Valószínűleg gyenge az pöcök, ami rendesen megakasztja.Mivel viszont én mindig kétkézzel lövök vele (szerintem így pontosabban lehet célozni), egyáltalán nem zavar.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni!
"Alapelvek III.10.16. A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni."
- Gyúrósok ide!
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Autós topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Xbox tulajok OFF topicja
- 8 millió felett jár a Clair Obscur: Expedition 33, egy év alatt ért a csúcsra
- További aktív témák...
- DJI Goggles 3 FPV drón szemüveg + Motion Controller 3 távirányító
- Radiomaster TX16S MAX Mark II ELRS táv
- DJI FPV + Fly More Combo + Motion controller + Extrák + Hátizsák - makulátlan állapot - AKCIO
- Garmin Instinct Solar új, bontatlan, garanciával
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón szett - vadonatúj, garanciális
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- 27% - Corsair Nautilus 240 RS RGB White Vízhűtő!
- darkFlash Shadow Pro
- Dell Precision 7760 i7-11850H 64 GB RAM NVIDIA RTX A4000 FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Z790 i9 13900K 64GB DDR5 1TB SSD RTX4080 16GB Aerocool P500B Digi ARGB ADATA 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest