- Projektor topic
- UHD filmek lejátszása
- HP notebook topic
- 3D nyomtatás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Computex 2025: új VGA-k és CPU-k az AMD előadásán
- Hatalmas kijelzőt és saját fejlesztésű processzort kapott a Xiaomi Pad 7 Ultra
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
=WiNTeR= #1777 üzenetére
A spemall az ainol hivatalos viszonteladója, de...
Ha tőlük rendelsz, akkor 27% ÁFÁ-t is számolj rá, mert DHL-lel küldik és szinte biztos, hogy VÁM-on vizsgálják. Egy előnye van, hogy iszonyat gyorsan megjön a tablet. 2-3 nap alatt Bp-en volt nekem.
Ja és a Standard shipping 10USD, azt is add hozzá, mert csak oda írják free shipping-et, de checkout-nál csak fizetős küldés van. Inkább valahonnan china vagy HK post ingyenes és átszusszan a vám-on általában. Ezt neked kell eldönteni.
Nekem az Ainol Novo 10 Hero 10.1-es nagyon bejött, a vas ugyanazt tudja, a kamerák felbontása jobb a Flame-nek és USB-ről tölthető (ha jól emléxem), de nekem kicsi volt, életszerűbb a 10.1".
Na most dönts!
Buyincoins-nál most nagyon olcsó, de hajlamosak átcseszni az embert, nem nyúlják le a pénzt, csak vagy küldik vagy nem. Nekem az elsőt 2 napon belül postázták és 10 nap múlva kezemben volt, no vám. A másodikat meg csak kamuból adták fel és hitegettek, de lehet csak a kína post torlódott karácsony miatt, ki tudja. 30 nap után paypal, dispute, claim és pénz vissza. Én azért innen rendelnék, talán 90% nem lesz vám, csak cseszegetni kell őket és folyamatosan levelezni velük, hogy érezzék a törődést.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961) (ELKELT)
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest