- Melyik tápegységet vegyem?
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Apple MacBook
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bluetooth hangszórók
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacspityu2
tag
válasz
=WiNTeR= #1777 üzenetére
A spemall az ainol hivatalos viszonteladója, de...
Ha tőlük rendelsz, akkor 27% ÁFÁ-t is számolj rá, mert DHL-lel küldik és szinte biztos, hogy VÁM-on vizsgálják. Egy előnye van, hogy iszonyat gyorsan megjön a tablet. 2-3 nap alatt Bp-en volt nekem.
Ja és a Standard shipping 10USD, azt is add hozzá, mert csak oda írják free shipping-et, de checkout-nál csak fizetős küldés van. Inkább valahonnan china vagy HK post ingyenes és átszusszan a vám-on általában. Ezt neked kell eldönteni.
Nekem az Ainol Novo 10 Hero 10.1-es nagyon bejött, a vas ugyanazt tudja, a kamerák felbontása jobb a Flame-nek és USB-ről tölthető (ha jól emléxem), de nekem kicsi volt, életszerűbb a 10.1".
Na most dönts!
Buyincoins-nál most nagyon olcsó, de hajlamosak átcseszni az embert, nem nyúlják le a pénzt, csak vagy küldik vagy nem. Nekem az elsőt 2 napon belül postázták és 10 nap múlva kezemben volt, no vám. A másodikat meg csak kamuból adták fel és hitegettek, de lehet csak a kína post torlódott karácsony miatt, ki tudja. 30 nap után paypal, dispute, claim és pénz vissza. Én azért innen rendelnék, talán 90% nem lesz vám, csak cseszegetni kell őket és folyamatosan levelezni velük, hogy érezzék a törődést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - 15,6"FHD IPS - i7-7700HQ - 8GB - 256GB SSD+1TB HDD - GTX 1060 6GB -MAGYAR
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Honor Magic7 Lite / 8/ 512 GB / Gyárifüggetlen / 12hó Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest