Hirdetés
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós kamerák
- RAM topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen videókártyát?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Komplikato
veterán
válasz
S_x96x_S #1335 üzenetére
OFF: Nekem nagyon vicces, hogy ma a Phyton mennyire megkerülhetetlen. Mikor anno Amigára (!) kijött ez a nyelv, az alapjait tartalmazó könyvet alig bírták elsózni. Annyit tudtak felhozni mellette, hogy könnyebb és észszerűbb, mint a C.
Érdekelne hogyan vészelte át azt az 1-2 évtizedet, amíg annyira el volt ásva, hogy nem is hallottam felőle. -
repvez
addikt
válasz
S_x96x_S #1335 üzenetére
ezeket a kröket már megfutottam évekkel ezelött, nincs senki ismerős aki kodolni tud, a codolos topicokbol meg elhajtanak azzal, hogy az ugy nem megy ahogy én gondolom, mert elöbb tanuljak meg basicet meg más egyszerü nyelvet majd utána ha az megy akkor tanuljak meg olyan nyelvet amivel már mindent lehet aztán azon is gyakoroljak kis programokat és majd utána nekiállhatok .
Mert azt ugy nem lehet, hogy egy nagy projectnek nekiálok és elöszor felépitem a vázát , és majd kicsinnyenként épitem fel hozzá a részleteket.
YT-on és könyvekbol meg egyedül nem leht , ugy hogy közben nincs senki aki megválaszolná azokat a részeket ami nem tiszta és ott se tudom átultetni olyan programba ami nekem tetszik, olyant meg nem szeretnék, hogy csak azért csinálok egy telefonkönyvet, vagy számologépet , amit utána nem használok, de az idő meg eltelik vele és nem haladok azzal ami érdekelne.Ezért is örülök, hogy már van ilyen AI leetőség,mert bár nem értem a kodot,, de legalább már most olyan dolgokat sikerült vele megcsinálnomm, amit szerettem volna , igaz, hogoy bajlodni kell vele, hogy megértse mit akarok, vagy hogy müködjön egyáltalán, de legallább valamerre visz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Wise (ex-TransferWise)
- További aktív témák...
- Ringke Fusion-X Xiaomi 14 tok
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1355U 16GB DDR5 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest