- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Léghűtés topik
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Heroes fan
őstag
Nem is baj, tele volt baromsággal a koronavírus előtti utolsó évében.
-
Gergello
addikt
Lőttek ennek a rendezvénynek
-
Heroes fan
őstag
Meg a BG 2
-
melega
őstag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Ami onnan érdekelne lesz e valami bemutató a Dragon Age Dreadwolfról, vagy a Wonder Woman játékról a Microsoft showján.
Mindkettő előrendelt.A másik ami érdekel az Ubisoft bemutatója 2023.06.212.
Bemutatűásra kerül e valami az új Splin ter Cell remakből?Ennyi
-
GreatL
őstag
Nem baj... utoljára IFABO-n voltam számtekvásáron, ott is voltak játékbemutatók, ilyesmik. Nem kell ma már ez. Új bejelentésekből meg minden napra jut 10.
-
nanocry
tag
Electronics Entertainment Ended, a halál háom E-je..
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
akkor jo
ezek szerint szépen kinőtte magát Geoff Keighley féle csapat..?
akkor nyugodtan várhatom oriic szokásos összesítőjét
már csak pár hónap és jön is
Summer Game Fest 2023 is scheduled to go live on June 8, 2023 -
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
RIP E3
Lehet hogy szar volt a formátum, stb. de én szerettem azokat az időket, amikor tudtam, hogy nyáron jön az E3, a sok bejelentés egyhelyen stb... most meg 10 féle dátum, stb.. nem jó ez így... jobb volt, mikor egyszerre voltak a bejelentések 2-3 napon át, sokkal könnyebb volt követni
-
nubreed
veterán
Mondjuk a Ubisoftnak sokkal nagyobb bajai is vannak, hogy az E3 -al foglalkozzanak.
-
Necroman_Mk2
őstag
Ugyan soha nem voltam az, aki élőben akarta nézni az európai idő szerint éjjel és hajnalban leadott konferencia showkat, de attól még az összefoglalókat szívesen olvasgattam. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a valódi indok, hogy a kiadók szépen, sorban kihátráltak a rendezvényről. Lehet anyagi értelemben túl sokat kértek a szervezők tőlük, és ez már (vagy most a recesszió elején/idején?) nem érte volna meg nekik?
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
"A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni."
És lassan a fél játékipar felvásárlása után már csak jogi okokból nem hívhatják a rendezvényüket E3-nak.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nem erről van szó egyáltalán leginkább. A Jeff Keighly féle show például egyre népszerűbb. Nem, itt arról van szó hogy az E3 mögött álló cég egy dilettáns clusterfuck, hibát hibára és idiótább döntést idiótább döntésre halmozott, és a nagy szereplők jobbnak látták nem részt venni ebben tovább.
Valaki elkezdte, utána már csak kaszkádfolyamat. A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni,
-
Busterftw
nagyúr
Sajnos nem a COVID tett be neki, egyszeruen mar mas idoket elunk, eljart a formatum felett az ido.
A kiadok/fejelsztok megtartjak a sajat kis bemutatojukat, tobb embert ernek el vele.De annak sem lattam ertelmet az utobbi evekben, hogy a kiadok beboffentettek 2 homalyos trailert egy coming soon-nal, aztan 4-7 ev mulva talan kaptal egy jatekot.
Teljesen ertheto lepes.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Autós topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Formula-1
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Spórolós topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- Asus E510M 128GB SSD, 4GB RAM, 1 Év Garanciával
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- EliteBook 640 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Prémium! Felsőkategória! Asus Rog Strix Maximus Z790 Hero Wi-fi Alaplap!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest