Hirdetés
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Mini LED csúcstévével támad a Sharp
- Milyen házat vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Busterftw
veterán
Sajnos nem a COVID tett be neki, egyszeruen mar mas idoket elunk, eljart a formatum felett az ido.
A kiadok/fejelsztok megtartjak a sajat kis bemutatojukat, tobb embert ernek el vele.De annak sem lattam ertelmet az utobbi evekben, hogy a kiadok beboffentettek 2 homalyos trailert egy coming soon-nal, aztan 4-7 ev mulva talan kaptal egy jatekot.
Teljesen ertheto lepes.
-
[Prolixus]
addikt
Szerintem nem erről van szó egyáltalán leginkább. A Jeff Keighly féle show például egyre népszerűbb. Nem, itt arról van szó hogy az E3 mögött álló cég egy dilettáns clusterfuck, hibát hibára és idiótább döntést idiótább döntésre halmozott, és a nagy szereplők jobbnak látták nem részt venni ebben tovább.
Valaki elkezdte, utána már csak kaszkádfolyamat. A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni,
I'm no hero Doc, I'm just your regular US Army Mark 4 cyber commando
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
"A Microsoft konkrétan az E3 időpontjában, az E3 helyszínén (csak egy csarnokkal arrébb) fog nyomulni."
És lassan a fél játékipar felvásárlása után már csak jogi okokból nem hívhatják a rendezvényüket E3-nak.
-
Necroman_Mk2
senior tag
Ugyan soha nem voltam az, aki élőben akarta nézni az európai idő szerint éjjel és hajnalban leadott konferencia showkat, de attól még az összefoglalókat szívesen olvasgattam. Kíváncsi vagyok, hogy mi lehetett a valódi indok, hogy a kiadók szépen, sorban kihátráltak a rendezvényről. Lehet anyagi értelemben túl sokat kértek a szervezők tőlük, és ez már (vagy most a recesszió elején/idején?) nem érte volna meg nekik?
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
nubreed
veterán
Mondjuk a Ubisoftnak sokkal nagyobb bajai is vannak, hogy az E3 -al foglalkozzanak.
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
RIP E3
Lehet hogy szar volt a formátum, stb. de én szerettem azokat az időket, amikor tudtam, hogy nyáron jön az E3, a sok bejelentés egyhelyen stb... most meg 10 féle dátum, stb.. nem jó ez így... jobb volt, mikor egyszerre voltak a bejelentések 2-3 napon át, sokkal könnyebb volt követni
-
k-adi
nagyúr
válasz
[Prolixus] #8 üzenetére
akkor jo
ezek szerint szépen kinőtte magát Geoff Keighley féle csapat..?
akkor nyugodtan várhatom oriic szokásos összesítőjét
már csak pár hónap és jön is
Summer Game Fest 2023 is scheduled to go live on June 8, 2023[ Szerkesztve ]
-
-
nanocry
tag
Electronics Entertainment Ended, a halál háom E-je..
-
GreatL
senior tag
Nem baj... utoljára IFABO-n voltam számtekvásáron, ott is voltak játékbemutatók, ilyesmik. Nem kell ma már ez. Új bejelentésekből meg minden napra jut 10.
[ Szerkesztve ]
Intel Core i9-9900K víz | 32 GB | GBT RTX 3080 Ti Gaming OC | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro
-
melega
őstag
válasz
[Prolixus] #2 üzenetére
Ami onnan érdekelne lesz e valami bemutató a Dragon Age Dreadwolfról, vagy a Wonder Woman játékról a Microsoft showján.
Mindkettő előrendelt.A másik ami érdekel az Ubisoft bemutatója 2023.06.212.
Bemutatűásra kerül e valami az új Splin ter Cell remakből?Ennyi
-
Heroes fan
őstag
Meg a BG 2
-
Gergello
addikt
Lőttek ennek a rendezvénynek
-
Heroes fan
őstag
Nem is baj, tele volt baromsággal a koronavírus előtti utolsó évében.
Új hozzászólás Aktív témák
gp A legtöbb cég saját külön bejáratű show-val jelentkezik majd a nyár folyamán.
- Playstation 5 lemezes verzió. Bontatlan ,új ,garanciás, számlával.
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. +3630 13 00000 Garanciával!
- Samsung X5 thunderbolt3 1TB külső SSD
- God of war ragnarok collector
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L380 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Servergarden Kft
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest