- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 5 kilowattos GPU-k előtt nyitná meg az utat az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Milyen házat vegyek?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kivégezheti a kisebb VGA-gyártókat az NVIDIA döntése
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rambo4ésfél
senior tag
meg nem tudom hogy a zalman hány grammos de szerintem az aerocool jobban kíméli a kártyát a szépségéről meg hát kinek mi tetszik nekem a célom a zajmentes/passzív hűtés volt és arra kiválóan megfelelt
Persze a légmozgás minden passzív hűtőt pozitívan befolyásol legyen az VGA vagy CPU vagy NB -
rambo4ésfél
senior tag
azt hogy veri e a zalmant azt nem tudom de szvsz passzívan vagy 1 ventivel nemhiszem hogy drasztikusan lemarad sőt még lehet hogy utól is éri vagy túl is teljesíti de ez csak következtetés de ár/teljesítmény terén biztos hogy jobb ha a design-t is ide vesszük akkor tény hogy zalman nyerne de akinek csak hűtésre kell akkor szvsz az aerocool gazdaságosabb
-
rambo4ésfél
senior tag
nekem a vízhűtés előtt ilyen volt a 9600XT -men és 35°C -osra hűtötte az everest szerint.
Ventik a házamban elől 1 12cm-es venti 5V-on 3 winyón fújja át a levegőt ez most is így van
hátul pedig 1 8cm-es venti 5V-on volt de már nincs mert a vízhűtés ugyanis nem igényli
és egy zalman táp a hőszabályzott 8cm-es ventijével.
Én meg voltam vele elégedve bár az is igaz hogy 1 9600XT nem termel túl sok hőt úgyhogy nemtudom hogy a zalmannal milyen lett volna csak amikor vettem ez olcsóbb volt mint a zalman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Kuponkunyeráló
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Okos Otthon / Smart Home
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 320GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4045, 100% Akkumulátor
- Újszerű Playstation 4 Pro GoldHEN - 20db CSERÉLHETŐ PS4 játékkal (God of War, Cyberpunk, + sok más)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest