- CES 2025: társnak tervezett robotokat prezentált a Realbotix
- Hobby elektronika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Androidos tablet topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
master bud
tag
válasz Cathfaern #41 üzenetére
Az After Effectsel nagyon szépen meg tudod csinálni a scrollt, főleg ha beszerzed a Text Scroll plugint hozzá.
Bővebben: link
Csak befirkálod egy .txt file-ba a szöveget és nyomja.
[Szerkesztve]~~G::alactic O::bservation D::evice~~
-
Roachy
senior tag
válasz Cathfaern #56 üzenetére
A megjelenő preview ablakba begépeled a szöveget amit akarsz, megformázod. Aztán van elvileg egy legördülő menü, asszem title type a neve. Ez alapon still ami az állóképet jelenti. Ahhoz hogy a szöveg függöleges irányban gördűljön a roll opciót kell választani. Ha ez sikerűlt akkor aktiválódik a menü mellett egy gomb, amire rákattintva lehet előhozni a gördülés beállítási lehetőségeit, pl hogy üres képernyőről indúljon, és üres képernyőre érkezzen. Talán a 6-osnál is így van arra már nem emlékszem.
-
Dalee
aktív tag
válasz Cathfaern #56 üzenetére
Hi!
A premiere installban lévő HELP pdf file-ban jól le van írva a működése a
title funkciónak! Tényleg jól működik. Pár trükk: a szöveg sebességét a title
klipp sebességével tudod befolyásolni, az irányát is hasonlóképpen tudod megfordítani. (Ha nincs meg a help el tudopm küldeni hétfőn) -
Cathfaern
nagyúr
válasz Cathfaern #48 üzenetére
Na, sikerült boldogulnom a Macromedia Flash-el! Egy gondom van már csak: nem tudom .avi-ba, vagy .bmp-be képsorozatként, exportálni Ha .aviba akarom (tömörítetlenül, hogy ez ne zavarjon be), akkor csinál egy fájlt, de az 605kB-os Természetesen nem oké, ha elindítom, akkor egy pillanatra elkezdi lejátszani, de rögtön abba is hagyja, s csak feketeség van (mondjuk fekete hátérrel csináltam). Ha .bmp-be akarom, akkor meg az írja ki, hogy unable to export, because the document contains screens.
Ellenben .swf-be, .exe-be, .html-be gond nélkül tudom (a publish menü segítségével, míg a fenti próbálkozások export menüből mentek. De megnéztem, exportal is megy az .swf), de azokat meg nem eszi meg a premier
A Premier feliratozóját a haverom megpróbálta, de azt mondta, hogy egyszerűen nem boldogul vele A pan effekt működik, de ugyanolyan randa lesz.
Szóval MFlash-ben kéne megoldani
[Szerkesztve] -
Roachy
senior tag
Hi! Miért nem a premiere saját feliratozóját használod. Azzal lehet görgetni a szöveget föl-le jobbra-balra mindenfele. Ráadásúl tökéletes minőségű betűket kapsz bármekkora méretben! Egyébként a 6-osra már nem emlékszem, de szerintem abban is van. Próbáld meg itt: file/new/title Ha találsz ilyen menü pontot akkor nyert ügyed van!
-
tray
aktív tag
válasz Cathfaern #46 üzenetére
Uhh, hát ha teljesen kezdő vagy, akkor kicsit bonyolult. De ha már van tapasztalatod hasonló programokban (animáció és grafika), akkor rá lehet érezni.
Azt hiszem, a Macromedia site-járól le lehet tölteni egy próbaverziót. Nézz utánna.
szerk: Jahh, Premierben nicsen Pan effekt? Már vagy 3 éve annak, hogy felhagytam a szakmával, nem emlékszem... De gyanítom, hogy ha kicsit jobban körülnézel, házon belül is meg lehet oldani.
[Szerkesztve]Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
-
tray
aktív tag
válasz Cathfaern #44 üzenetére
Esetleg ha van kéznél MacroMedia Flash, és van, aki ért hozzá..
Nem túl bonyolult egyébként. Megcsinálod a teljes stáblistát egy nagy képen, berakod Flash-ben egy múvira, mozog a kellő irányba (szerintem lentről fölfelé).. Kimented AVI-ban, be a Premierbe, aztán jól lehet mattolni is.Nem tudom miért van az, hogy ha hozzászólok egy fórumban, onnan kezdve az a fórum halott.
-
b.bone
senior tag
igazából nem ismerem én ennyire ezt a premieret. de. mi lenne ha a képet megcsinálnád 640x480-ra? vagy legalább elősször próbáld ki bármilyen másik 640x480-as képpel. ha azzal jó...
a másik. amit úgyszint nem ismerek az az Adobe After Effects. tudtommal az kifejezetten ilyenkre van. már megszereztem tesztelni, de még nem volt rá időm...
mindenesetre talán egy próbát megér, már ha van rá időd meg kedved hozzá.
abban biztos nagyobb a szabadság.
én személy szerint szinte semmire nem mentem a beépített effectekkel. vagy túl csicsásak /egyszerűen sz@rok/ vagy nincs olyan amilyen éppen kéne.
lehet ott az opciókkal játszani, de nem igazán értem."guilty until proven innocent" - Artisjus
Új hozzászólás Aktív témák
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- World of Warcraft Burning Crusade Collector's edition bontatlan