- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Milyen egeret válasszak?
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
rlazol
veterán
törtem egy kicsit a fejem.Aftereffects a következőképp lehet megcsinálni a szereplős részt:
1, Photoshop
- készíts egy állóképet, aminek felbontása a video célfelbontásával azonos, a háttere pedig áttetsző. Rakd bele a két fekete vonalat. A két szélső négyszöget töltsd ki kékkel (R:0;G:0,B:255). Metsd le PSD ként úgy, hogy csak 1 réteg legyen
2, Preimerben hívd be ezt a PSD-t.
3, ez legyen a felső videósáv, az alatt lévőbe tedd be azokat, amelyik középen vannak. szép sorban az összeset, csináld meg az átmeneteket stb. Magyarul először megcsinálod a középső négyszöget, véglegesre.
4, ha ez megvan, rendereld le - aszem CS4-ben és 5-ben egyszerűbb a NEST funkció, de én Pro2-t használok, abban nincs, így nem vagyok benne biztos. De emlékeim szerint, ha a fentit nest-eled akkor megkapod ua-t, mintha rendelnéd csak nincs renderidő és nem eszi a helyet.
5, az így kapott video (akár renderelt, akár nested sequecnce) lesz a legfelső sávod (e fölé már csak a feliratok). Az alatt lévő két sávban megvágod a jobb ill bal oldalt futó képsort. Mindkettőt CROP funkcióval megvágod vagy MOTION-nal kopzgatod/méretezed, hogy ne lógjon át a másik oldalra.
6, Effects/Video Effects/Keying/Blue Screen Key - ezt ráküldeni a felső sáv mindkét szélére.És lőn...
rendicsek? -
rlazol
veterán
értem.
az elején pár cross dissolve
ahogy a képek jönnek egymás után 0:16-tól0:41-ig azt én nem efecttel csinálnám, hanem egymás fölötti sávokba pakolnám az egyes videokat, és a Motionnal lehet a helyüket szabályozni ill. változtatni.
A szereplőknél (0:44-től) kicsit mókásabb a téma. Szerintem Aftereffects-et kéne használnod hozzá, ahhoz én kevéssé értek, ha neked sincs, akkor szólj, kitalálunk vmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged