- Csendességre törekvő mechanikus klaviatúra jött MSI logóval
- Láncba köthető DeepCool ventilátor az ARGB fények kedvelőinek
- Hamarosan birtokba vehető az AYANEO legújabb handheld gépe
- Nyáron jön az Acer oktatási rendszerbe szánt, ChromeOS-t futtató tabletje
- Nagy képátlójú, 4K-s QD-OLED monitor jön az Acertől, ami Calman plecsnit kapott
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Házimozi haladó szinten
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vanek Eduard
tag
Szaisztok!
Remélem jó gombot nyomtam meg a kérdésemhez és nem belepiszkítottam valakinek a válaszába.
Ha valaki tudna segíteni, megköszönném! A baj: CS4-el amatőrködöm, eddig XP alatt ment egy Geforce gt 220-as nVidia kártyával ami 1 gigás. A gépben van ASUS P5AD2-E Delux alaplap, Pentium 4-es 3GHZ proci, 4 gigaram (ebből lát 3-at az édes). Egyszer csak azt vettem észre, hogy a renderidők valamint az effektek lassabban jutnak el a célig. Azt ajánlották, rakjak rendet a gépben és próbáljam meg a Win 7-t 32 biten. Semmi változás nincs. Sőt, az Encore-ba rakott anyag méglassabban vagy egyáltalán nem renderel semmit. A tesztprogramok értéke szerint, amit nem tudok mivel és hogyan összehasonlítani, a cuccok jól működnek benne. Nem tudom, mit cseréljek rajt, és megírom őszintén, nincs is sok pénzem egy teljes gépcserére.
Hogyan lehetne kihasználni, felgyorsítani a gépet, vagy kártyacsere? Akkor milyenre? Mivel érek többet: memoriacsere, alaplap vagy proci?
Beleőszültem ebbe a gondba, kérlek segítsetek valami 5lettel!
Ha meg rossz helyen kopogtatok, irányítsatok a jó forumra.
Előre is kösz
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Indiana Jones and the Great Circle kód - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Disney PC játékok
- Vírusirtó, Antivirus, VPN licenckulcsok - kedvezményes ajánlatok (frissítve: 2024. 01. 17.)
- Windows 10, 11 Professional, Home, Enterprise licenckulcsok 64, 32 bit - MEGA Akció!
- Office 2024 Professional Plus, Office Pro Plus 2024 online 32/64 bit - MEGA akció!
- Bitdefender Internet Security 1 Year Plan for 1 Device
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest