Hirdetés

Aktív témák

• oregharcos

csendes tag

Sziasztok!
    Olvasgatom a topikot, és nekem is van az Adobe Premire 7.0-al pár problémám.
    Én megvettem Mudri István ''Digitális Videózás Adobe Premiere 6.0 Alkalmazásával'' című
    könyvét. Sokat segített, de nem eleget. Ugyanis sok minden másként van a 7.0-ban.
    Probléma az elején kezdődik, ugyanis csak 720X576 felbontást tudtam elfogattani vele.
    Ha más felbontású videót vittem be, akkór már a monitoron láttam, hogy nem lessz jó,mert függölegesen kilóg a képből, vizszintesen meg összehúzza. Hiába állitok be az idulásnál, a Project Settings-be más méretet.Az Export Movie Settings-nél ugyanez a helyzet. Megcsinálja a fílmet, hosszú görcsölés után, de használhatatlan.Nem adja vissza az eredeti
    bevitt méretet. A másik problémám az, hogy egy félórás fílmet nem tudok renderelni, ugyanis kb. 10-05-perc után kiírja, hogy a vinyó megtelt, ami lehetetlen, mert 120GB-os vinyoból 100GB szabad. Úgy érzem hogy a programon belűl, valahól limitál. Az a baj, hogy nem találom a hibát.A fentiek miatt áttértem a Power Director 3.0-ra , de hiánnyosságai miatt, szeretném a másik szerkesztőt használni.
    Látom, hogy vannak itt akik jól ismerik a programot, kérem, hogy segítsenek.
    Szivességeteket előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!

Aktív témák