Hirdetés
Aktív témák
-
oregharcos
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom a topikot, és nekem is van az Adobe Premire 7.0-al pár problémám.
Én megvettem Mudri István ''Digitális Videózás Adobe Premiere 6.0 Alkalmazásával'' című
könyvét. Sokat segített, de nem eleget. Ugyanis sok minden másként van a 7.0-ban.
Probléma az elején kezdődik, ugyanis csak 720X576 felbontást tudtam elfogattani vele.
Ha más felbontású videót vittem be, akkór már a monitoron láttam, hogy nem lessz jó,mert függölegesen kilóg a képből, vizszintesen meg összehúzza. Hiába állitok be az idulásnál, a Project Settings-be más méretet.Az Export Movie Settings-nél ugyanez a helyzet. Megcsinálja a fílmet, hosszú görcsölés után, de használhatatlan.Nem adja vissza az eredeti
bevitt méretet. A másik problémám az, hogy egy félórás fílmet nem tudok renderelni, ugyanis kb. 10-05-perc után kiírja, hogy a vinyó megtelt, ami lehetetlen, mert 120GB-os vinyoból 100GB szabad. Úgy érzem hogy a programon belűl, valahól limitál. Az a baj, hogy nem találom a hibát.A fentiek miatt áttértem a Power Director 3.0-ra , de hiánnyosságai miatt, szeretném a másik szerkesztőt használni.
Látom, hogy vannak itt akik jól ismerik a programot, kérem, hogy segítsenek.
Szivességeteket előre is nagyon köszönöm!!!!!!!!!!!!!
Aktív témák
- 5 db Konica Minolta bizhub A3 Színes MFP Nyomtató Csomag 1db C258 / 2db C224 / 2db C220
- Bontatlan Brother HL-L6250DN lézernyomtató eladó
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon! 500.000 Ft egyben az egész 18 mill. helyett
- TSC TTP-244 PRO 203 dpi USB,RS-232 Címkenyomtató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4242, 100% Akksi
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 32UQ85V-W / 32" Nano IPS / 4K 3840x2160 / Gyárilag Kalibrált / HDR 400 / USB Type-C 90W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest