Hirdetés
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zártam. Legközelebb használjuk a keresőt nyitás előtt. Most pedig itt lehet folytatni:
-
Vai
csendes tag
Sziasztok,
hát elég pöcsölősen, de végülis megoldottam a dolgot. Exportáltam a hangsávokat Wavelab-ba, ami azért kicsit jobban kezelhető szerkesztőprogi. Lekevertem mindekettőt monoba + normalizálás. Ezután egy csodás sávtolagatás és vagdosás következett. De így legalább működött.
Aztán kicsi matek, hogy mennyit vágtam le, aztán pont annyit levágtam a stereo fájl-ból; azt meg importáltam a Premiere-be.
Jól jött volna egy World Clock

-
Smogus
őstag
Tényleg csak kifülelni tudod, ha a hangsávot lenyitod akkor fogod látni grafikusan is a hang görbéjét, és ott a felütéseket lehet jól látni, esetleg hagyd alatta az eredeti hangot másik sávba az új hangot, majd told össze a kettőt, keress azonos részeket jelemző felütéseket lehet látni rendesen őket, majd oda igazítod a másikat is a régit kivágod és készen is van.
-
Vai
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy felvettünk miniDV kamerával egy táncbemutatót, aminek elég fos lett a hangja. A szám megvan mp3-ban. A célom az lenne, hogy Premiere-ben alávágjam az mp3-at.
Gondom a szinkronnal van, mert a videon nem az elejétől indul a szám. Próbáltam már kifülelni, hogy hol kellene vágni, de istennek nem akar pontosan összejönni.
Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- 337 Eladó keveset használt Xerox Versalink B7030 a képek szerinti állapotban új tonerrel
- Nyomtatók, Tonerek HP, Epson, Canon
- Eladó új, bontatlan sosem használt dobozos Canon Pixma TS3751i, fehér tintasugaras 3in1 nyomtató
- EPSON WorkForce ES-580WII profi szkenner
- Canon ImagePROGRAF TM-200 és Canon iPF670 PLOTTEREK (A/1 Plakátnyomtatók)
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 222 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5050
- BESZÁMÍTÁS! Acer Aspire 5 A515-57G FHD GAMER notebook - i5 1235U 16GB DDR4 512GB SSD RTX2050 4GB W11
- 265 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7530U, no GPU
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8265U I 16GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)