Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pánik a memóriapiacon
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen monitort vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- 3D-s gyorsítótárat mindenkinek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Őrületes specifikációkkal rendelkezik a Tachyum csodaprocesszora
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
A topikot zártam. Legközelebb használjuk a keresőt nyitás előtt. Most pedig itt lehet folytatni:
-
Vai
csendes tag
Sziasztok,
hát elég pöcsölősen, de végülis megoldottam a dolgot. Exportáltam a hangsávokat Wavelab-ba, ami azért kicsit jobban kezelhető szerkesztőprogi. Lekevertem mindekettőt monoba + normalizálás. Ezután egy csodás sávtolagatás és vagdosás következett. De így legalább működött.
Aztán kicsi matek, hogy mennyit vágtam le, aztán pont annyit levágtam a stereo fájl-ból; azt meg importáltam a Premiere-be.
Jól jött volna egy World Clock

-
Smogus
őstag
Tényleg csak kifülelni tudod, ha a hangsávot lenyitod akkor fogod látni grafikusan is a hang görbéjét, és ott a felütéseket lehet jól látni, esetleg hagyd alatta az eredeti hangot másik sávba az új hangot, majd told össze a kettőt, keress azonos részeket jelemző felütéseket lehet látni rendesen őket, majd oda igazítod a másikat is a régit kivágod és készen is van.
-
Vai
csendes tag
Sziasztok
Olyan problémám lenne, hogy felvettünk miniDV kamerával egy táncbemutatót, aminek elég fos lett a hangja. A szám megvan mp3-ban. A célom az lenne, hogy Premiere-ben alávágjam az mp3-at.
Gondom a szinkronnal van, mert a videon nem az elejétől indul a szám. Próbáltam már kifülelni, hogy hol kellene vágni, de istennek nem akar pontosan összejönni.
Ötlet?
Aktív témák
- Battlefield 6
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kés topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo 16 Legion Slim5 WQXGA 165Hz G-Sync Ryzen7 7840HS 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Garancia
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Hibátlan, megkímélt! II Lenovo ThinkPad T540p II i7-4800MQ I GT 730M I 8GB I 240 GB I 15,6" FHD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)