- Melyik tápegységet vegyem?
- Gépösszerakó topik kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szomorú jövőt vetít előre a dedikált GPU-knak a Jon Peddie Research
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Új, Prime szériás ház jelent meg az ASUS kínálatában
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dexter68
addikt
válasz
Sk8erPeter #4368 üzenetére
Deke McClelland szerint a „PSD fájlok kompatibilitásának maximalizálása” maga a megtestesült gonosz. Jóval nagyobb fájlméretet eredményez és semmi hátrányát nem érezni, ha kikapcsolod.
-
delta9
senior tag
válasz
Sk8erPeter #4368 üzenetére
Igen, most olvastam a tiédet, bocs, nem mindig vagyok itt. Leginkább szakaszosan és ömlesztve
Ha van elég helyed a HDD-n akkor használhatod a komp. max-ot. Kicsivel nagyobb helyet foglal ugyanaz a file. Érzésre nincs nagy jelentősége, még nem futottam bele ebből eredő hibába, de ha egyébként nem használsz psd fileokat, akkor mindegy is. PSD file azért jó, mert layeres és szerkeszthető marad később is. Pl. JPEG-be mentéskor összeolvasztja az összes layert és nincs átlátszóság sem, tehát ha módosítani kell rajta utólag, az lehet, hogy rettentő bonyolult és sok pluszmunkával járhat, ha nincs meg a PSD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Huawei MatePad Pro 12.2" (2024) 12GB / 512GB Premium Gold / 3 év Alza garanciával / Makulátlan
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged