- Projektor topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
cut
aktív tag
"Nem vagyok sem nyelvtantanár, sem önkéntes nyelvőr, sőt, megkockáztatom, hogy időnként én is hibázom, mert én is csak emberből vagyok. Ennek ellenére szeretem és ápolom az anyanyelvemet, a magyar nyelvet, és nem vagyok rest az általam leírtakat minimum egy helyesírás-ellenőrzőn átfuttatni, mielőtt kiengedem élesbe az irományt. (Pedig elhihetitek, jobbára csak az idegen szavakat szokta aláhúzni; nemigen van gondom a helyesírással és a központozással.) A központozás a másik vesszőparipám, (akárcsak Széchenyinek a lótenyésztés). "
Ja most már értem....
Csak azt nem tudom, hogy tudta megtanulni a Photoshopot....
Még 1 megjegyzés álatlában azok irnak és tanitanak programokat akik a szakmájukban nem tudnak elérni sikereket. (tisztelet a kivételeknek) És probálják a másik végén megfogni a dolgokat....
További sok sikert....
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Trollok komolyan
- PROHARDVER! - abszolút kezdőknek
- Megújult a PROHARDVER!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Formula-1
- Projektor topic
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest