Új hozzászólás Aktív témák
-
C. s.
addikt
válasz
BonFire #1627 üzenetére
Hát jó, kérdezek én, ha nem unsz rám!
A Wiki szócikke valóban jó, de az inkább a vektorgrafika elméleti részét taglalja, amit már tudtam, engem pedig jobban érdekel most a gyakorlati oldala. Olyasmire gondolok, amit ki is fejtettél legutóbb. Köszönöm a magyarázatot, most tényleg megértettem! Ezzel kapcsolatosan pillanatnyilag nincs kérdésem, de érdekel minden fontos apróság és nem apróság. Azonban ha van jótanácsod annak, aki elegendő gyakorlás után eladásra szeretne dolgozni, azt szívesen meghallgatnám. (Hátterek, egyszerűbb grafikai elemek, meg ami még eszembe jut majd menet közben.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Antivírus szoftverek, VPN
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Kezdő számítógép PC Játékra! I7 6700 / 16GB DDR4 / RX 570 8GB / 256SSD+1TB HDD
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest