Új hozzászólás Aktív témák

• trialboj

őstag

Szöveg megjelenítési ötletek:

LINK 1
    LINK 2

(ae, szöveg, text, transition, effect, simple, egyszerű, könnyű, gyors, elegáns)

Itt annyi verzió van, hogy a következő 2 évre minden melóhoz mást használhatok, és még akkor se biztos hogy az összes megvolt :)

Nem tudom pontosan melyik részre irányult a kérdésed, de semmi extrát nem próbáltam, a nagy része maszkolgatás, és puppet warp. Motion blur bekapcsolva, az elég sokat segít, és kb ennyi.

Az idő nagy része arra ment el hogy megfelelően időzítsem, és puhítsam a mozgásokat, amit régen csak az Easy Ease (in, out) módszerekkel csináltam, mostanában már ismerkedem a graph editorral.
    Viszont elég komplikáltnak tűnik, vagy csak én nem értettem meg valamit, mert van hogy szépen lehet görbítgetni benne az íveket, pl ha a pozíciót animálom, de a legtöbbször meg ,ilyesmi formák jelennek meg amit nem tudok hova tenni, és ezt nem is lehet megfelelően puhára állítani, mert elég behatároltam mozog az ív... a gond az hogy fogalmam sincs hogy mi a gond, és hogy fogalmazzak meg ebből egy kérdést az adobe fórumba. (1x már nekifutottam, de nem sikerült átadnom a "kínomat" :)) )

Új hozzászólás Aktív témák