- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
Új hozzászólás Aktív témák
-
trialboj
őstag
Szöveg megjelenítési ötletek:
(ae, szöveg, text, transition, effect, simple, egyszerű, könnyű, gyors, elegáns)
Itt annyi verzió van, hogy a következő 2 évre minden melóhoz mást használhatok, és még akkor se biztos hogy az összes megvolt

Nem tudom pontosan melyik részre irányult a kérdésed, de semmi extrát nem próbáltam, a nagy része maszkolgatás, és puppet warp. Motion blur bekapcsolva, az elég sokat segít, és kb ennyi.
Az idő nagy része arra ment el hogy megfelelően időzítsem, és puhítsam a mozgásokat, amit régen csak az Easy Ease (in, out) módszerekkel csináltam, mostanában már ismerkedem a graph editorral.
Viszont elég komplikáltnak tűnik, vagy csak én nem értettem meg valamit, mert van hogy szépen lehet görbítgetni benne az íveket, pl ha a pozíciót animálom, de a legtöbbször meg ,ilyesmi formák jelennek meg amit nem tudok hova tenni, és ezt nem is lehet megfelelően puhára állítani, mert elég behatároltam mozog az ív... a gond az hogy fogalmam sincs hogy mi a gond, és hogy fogalmazzak meg ebből egy kérdést az adobe fórumba. (1x már nekifutottam, de nem sikerült átadnom a "kínomat"
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Autós topik
- Óra topik
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Engedélyezte Hollandia a Tesla önvezetést, az EU többi része következhet
- Riasztó topik
- Napelem
- Fogyjunk le!
- További aktív témák...
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U904 - i5-4G I 10GB I 500GB I 14" QHD+ I Cam I W10 I Gari!
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
- Asus STRIX Gaming PC! 7800X3D / RoG RTX 5070 TI / 32GB 7600MHz / SSD 1TB / 850w Gold! BeszámítOK!
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)