Hirdetés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindenestől eltörölné a Nuvia dizájnokat az ARM
- OLED TV topic
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aureal
senior tag
Üdv! Erre mit ajánlanátok hatékony de freeware programként adatot menteni (és esetleg az MFT-t később helyrepofozni kísérletileg)?
[ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
Kédés:
Jött ma egy emag reklám email. Szerintetek érhet ez a hdd ennyit vagy átverés, tévinfó stb és inkább felejtős? Mi lehet ez a nagy leértékelés?
Ilyen filmes zenés általános tárolóként gondolnék rá, szóval nem secure backupnak.
[link][ Szerkesztve ]
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #11140 üzenetére
Nem 0 bájtos. Látszik a rendes adathordozó méret és a foglalt adatméret is, csak sztem elszállhatott, ill. a win7 elbarmolta a fájlbejegyzéseket. Most kismillió .chk fájlként jelent meg rajta minden a trialos progiban. Tehát mondjuk egy 2 órás mp4 film az így néz ki file0047.chk kb.
-
Aureal
senior tag
válasz King Unique #10753 üzenetére
Másik topikból ide válaszolva, kipróbáltam az ingyenes ajánlott recoveryket:
Recuvea - ezt ismertem korábbról, nekem sose tudott még semmit visszahozni, pl. mezei fotós memkártyáról, ahol csak képek vannak sorban sem működött és most sem talált deep scannel sem semmit fél óra alatt
TestDisk - talált 1 jpg képet meg 4 video fájlt amit emléxem, hogy igen régen letöröltem a pendriveról, mert nem volt szükség rá, na azt megtalálta.
Windows File Recovery - hát sajna nincs w10 store fiókom (win7 gépen meg eleve…)Még megnéztem ezt a trial Get data backet, mondom hátha 30 nap próbaidőre ad vmi csodát. Na, ő lát is cirka 3 giga adatot a pendriveon, látja a Found.000 mappát meg több ezer más-más méretű .chk fájlt is, meg vmi system log dolgkat is másik mappában, de a helyreállítás már vásárláshoz kötött.
Szóval vannak adatok, amit lehetne menteni erről csak hát…
Arra számítottam lesz vmi ütős biztonsági helyreállító program, ami bevált és ajánlott, de egyenlőre nem tudm merre tovább.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 990 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális! Samsung 990 PRO 1TB M.2 NVMe SSD
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HDD vásár!!! 3TB 4TB WD purple, red, green HDD-k, mind 100/100%
- WD Black SN770 2TB M.2 Gen4 NVMe SSD - 5150MB/s olvasási sebesség, magyar garanciával! -
- Kingston NV2 250Gb PCIe 4.0 NVMe SSD (100/100)
- Seagate 500GB notebook 2.5' merevlemezek, keveset futottak 43nap alatt, ST500LM021, ST500LT012
- Seagate 4tb 100/100 266nap
- Delock 42569 mSata külső ház, USB 3.0 csatlakozással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest