Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- iPad topik
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gigabyte alaplap topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
akaido
addikt
válasz
liksoft #3267 üzenetére
Nagyon hálás vagyok
(ill a tulaj lesz hálás nekem ) ugyanis a tipped, hogy asztali gépben prószáljuk az adatmentést, bejött! A +rendelt átalakító ma jött meg kapcsiból felismerte otthoni asztali gépem, be is olvasta a notiban rosszalkodó vinyó adatait, átkoppintottam őket, oszt jónagyot.
Ezen sikerélményen felbuzdulva és visszatéve a notiba a hibajelenség ugyanaz, tehát nem bootol a hdd-ről. -
akaido
addikt
Üdvözlet!
Egy Acer 2413 notebook-kal akadtam kénytelen-kelletlen össze melynek BIOS-a felismeri a 40 gigás ata 100-as Toshiba HDD-t, de a BIOS-ban a kiírt karakterek némelyike krix-kraxos, ill. felismerhetetlen: [link] Ez valszeg HDD hiba.
CD-ről "butul" a noti pl. Hiren's Boot Cd-vel, de ha a hdd-t visszarakom akkor a BIOS-ba még be tudok lépni de a rendszertöltésnél már meg se nyikkan csak egy vízszintes vonal villog folyamatosan.
Kérdésem, hogy lehetséges lenne-e a vinnyogóról vinnyogva a tulaj által fontosnak ítélt adatot megmenteni?
Előre is köcce szépen a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest