- OLED TV topic
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Milyen monitort vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Cáfolta az Intel és az AMD egyesülését az utóbbi cég vezetője
- TCL LCD és LED TV-k
- SSD kibeszélő
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Nyomtató topik
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Spet
addikt
válasz Ryan_Sanchez #35714 üzenetére
Kapható IPS kijelző igen (pl ebay link). Csak arra kell figyelni, hogy a meglévő és leendő kijelzőjének a csatlakozója ugyanazon az oldalon helyezkedjen el (ezt neked kelle ellenőrizni) + ugyanazon felbontása legyen (HD vagy fullHD)
Eladó Seiko 7016-5000 Seiko Monaco
-
Spet
addikt
Valami ilyenre gondolnál?
-
Spet
addikt
válasz fernya #35699 üzenetére
Bár nem tudjuk milyen driver kell pontosan Driverscape oldalán elég sok fenn van hozzá
-
Spet
addikt
Na AN16-42 oldaláról letöltött legfrissebb Nitrosense program megoldotta a problémát. (erre nem gondoltam volna, véletlenül próbáltam be)
-
Spet
addikt
Sziasztok,
Van egy Acer AN16-41 tipusu laptopom, amin van RGB-s billentyuzet hatter vilagitas. Ezt elmeletileg a Nitrosense alkalmazasbol lehet allitani, ami nalam nem akart mukodni megfeleloen.
Gondoltam ujra telepitem az alkalmazast, de ezzel nem jutottam elore, hanem inkabb csak meg hatrebb.
Nem telepul semmi, hiaba megy vegig a telepito (Acer oldalarol letoltve). Nitrosense gombra sem reagal a gep semmit (mert gondolom nem tudja ertelmezni a Winfos, hogy mit kene vele kezdeni).
Probaltam kutatni angol bejegyzest hasonlo problemaval, de ott sem jutottam elore.
Kerdesigy: hogyan tudnam vissza csabitani akar csak alap Winfos beallitassal, hogy legyen hatter vilagitasa a billentyuzetnek? (Win 11-rol beszelunk, boot soran a billentyuzet vilagit rendesen szoval nincs kabel szaladas vagy barmi egyek fizikai hiba).
Valaszokat, otleteket koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rog strix g17 360hz
- Asus TUF A15 FA507 - 15,6"QHD 165Hz - Ryzen 9 7940HS - 16GB - 1TB - RTX 4070 8GB - 2,5év garancia
- Dell Latitude 7480, I5-7300u, 8GB, 256GB M.2, POOR, FHD, Számla, Gari
- Lenovo ThinkPad x280, i5-8350U, 8GB RAM, 256GB SSD, FHD, 1 év garancia, Áfás számla!
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest