- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen videókártyát?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tataniko
tag
válasz gringo77 #1406 üzenetére
Közhely, de azért leírom az újak kedvéért:
A számítógép egy olyan szerkezet, amit azért találtak ki, hogy azokat a problémákat oldják meg vele, amit ez a szerkezet vet fel. Amúgy a probléma nem létezne, ha ez a szerkezet nemvetné fel.
Tehát vagy van probléma, vagy nincs.
A nulla: a nincs
Az egy: a van.
Ez a digit-ális vagyis kettes, vagyis dualis létszemlélet a számítógép, vagyis az ember.
Ha bekapcsolod van problémád, ha kikapcsolod nincs, de mivel már egyszer bekapcsoltad, ezért ujra vágysz egy kis kalandra, ezért ujra bekapcsolod, és ezért ujra van problémád, majd ki és be és ki és be...............amig megnem halsz.
Ezt old meg ha tudod!
[Szerkesztve]nincs kanál --> nincs test --> nincs tudat --> nincs halál --> nincs probléma
-
orkester
őstag
válasz gringo77 #1251 üzenetére
Persze, minden gond nélkül felrakhatod újra a Home-ot.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Devid_81
félisten
válasz gringo77 #1238 üzenetére
Na figyi!
Olyan nincs hogy egy 5101-es nem megy frankón!
Nem tom eddig mit tettél a wineddel de sztem még menthető!
De ha nem akkor sp-2 es home a noti alján ott van a széria szám
De ha nem jo akkor meg neten keresel hozzá.
És utána ellátogatsz szépen az acer.hu ra és szépen felrakod a drivereit a notidnak.
De még mielőtt hosszákezdenél,ácsi-ácsi!!
[link]
Innen tessék leszedni a következőket :
Atheros 802.11a+b+g Wireless Lan Driver 4.2.2.7
Realtek Audio Driver 5.10.0.5257
ENE Card Reader 1.7.4.0 and ENE Cardbus 5.1.0.2600.2010
ATI Chipset Driver 8.251 for ATI X1100
CPU Driver 1.3.1.0
RealTek LAN Driver 5.649.0615.2006
Foxconn Modem Driver 7.51.0.0
Synaptics TouchPad Driver 8.2.19.0 and Elantech TouchPad Driver 5.0.3.6
ATI chipset driverrel kezdessz win telepítés után,mindig és mindenkor! Restart
Utána mehet fel minden szépen eggyesével....
-
ChME
tag
válasz gringo77 #1236 üzenetére
Pedig én PCI flash-readernek a kártyaolvasót nézném, másnak nem nagyon stimmel (vagy valaki kijavít ).
A DW20.EXE az Office egy hibajelentésküldő programja, jelen esetben nem nagyon rendszerprogram, a hibát más okozhatja.
Volt már velem olyan asztalin, hogy telepítés után nem ment fel az alaplapdriver, újraraktam, mire elsőre simán felment (ahogy előtte számtalanszor). Lehet egy próbát megér nulláról kezdeni. Én XP-SP2-Driverek sorrendet szeretem, megspékelve egy Windows Update-tel, utána szoktam csak elkezdeni programokat telepítgetni. -
vert!g0
csendes tag
válasz gringo77 #949 üzenetére
Attól függ mennyire melegszik. Nem hinném, hogy baja lenne az enyém is van h megy 7-8 órákat az asztalon és nem lett semmi baja. Mondjuk egy progival pl Everest ->[link] meg tudod nézni hány fokos a proci, wincsi stb... Ha olyan 50-60° körül van akkor nem veszélyes, szerintem nem szükséges ehhez szétfaragni az asztalt, mivel ahogy Chili7 is mondta azért a gyártók nem úgy tervezik a notikat, hogy lebegni fognak használat közben
(#948) dellas Szerintem nem igazán befolyásolja a fogyasztást az egér típusa, de az egered aljára vagy dobozára biztosan rá van írva mennyi a fogyasztása abból pontosan megtudodACER Aspire 5101AWLMi // Asus M2N-E, AMD Athlon 64 X2 4200+ , AC Freezer 64 Pro, 2G RAM 2*1G/800 (Kingmax), Ati X300 :S (De már nem sokáig)
-
ChME
tag
válasz gringo77 #830 üzenetére
Véleményem azonos a sokunkéval: egy notebook nem tuning gép. Memóriát mindegyikben lehet cserélni, merevlemezt is, egy-két mini PCI-s kütyü, de ezek sem elterjedtek. A többi már annyira drága, meg rizikós, hogy inkább veszel egy másik laptopot, a régit meg eladod. Vagy kapásból olyat vegyél, ami kell, s ne arra építs, hogy majd Celerom M helyett Pentium M-t raksz, stb..
-
Chili7
őstag
válasz gringo77 #737 üzenetére
Találgatom, hogy miről is van szó!
Miért Sanyichan postjára válasziltál, aki egyébként láthatóan válaszolt valamire, csak nem derül ki, hogy mire. (na jó megtaláltam, hogy mire) Nem véletlenül van ''új hsz'' gomb, és ''válasz'' gomb. Ezek segítségével nyomon lehet követni, hogy melyik válasz melyik kérdésre érkezett.
Kérdésedre visszatérve gondolom, hogy kijelző frissítési idejére gondolsz. Én úgy tudom, hogy ez a 8 ms csak egy duplaolyan gyorsnak feltüntetett marketingszöveg. Van olyan kijelző, hogy minden második sort frissíti 8mpnként, a többit megint 8mpnként. Tehát az egész kijelzőre vetítve, 16mpnként van teljesen új kép. A szemünk ''érzéketlensége'' teszi lehetővé ezt. CSak remélni lehet, hogy a jól hangzó 16mp helyetti 8mp-nek nem csak az az egy értelme, hogy fele akkora számot lehet beleírni a specifikációba.
Aztán lehet, hogy azóta a helyzet változott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell (Ryzen 7,FHD, 512 M.2, 16 GB, 1 év gyári gar) notebook egyszerűbb játékokhoz!!!AkciÓÓ!
- HP OMEN Gaming 16-xd0009np - ÚJ - 16" GAMER laptop - Ryzen 7-7840HS, 16GB, 512SSD, RTX4050 (6GB)
- Asus GL503VS Scar Edition Szinte asztali teljesítményű kártyával!
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó i3 4100M Lenovo ThinkPad Edge E540 15,6" laptop
- Asus VivoBook érintőképernyős laptop
- ÚJ Dell Performance Dock WD19DCS USB-C 240W dokkoló TÖREDÉK ÁRON
- HP 14-CF0087NB,14",FHD,i3-7020U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN10
- ASUS TUF Gaming F15 // i5-11400H // RTX 2050 // 16GB DDR4 // 512 GB m2 SSD // WIN 11 PRO
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest