- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Projektor topic
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Milyen házat vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Steam Deck
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bagyusz
őstag
Hát igen ez viszont az acer bakija, mert egyes bios romok kompatibilisek más szériában találtakkal is innen van ez a kavarodás is.
Nem tudom, lehetséges van olyan oldal, de én még nem találkoztam vele. Az infók nagy részét forumok alapján szereztem mikor 2-3hónappal ezelőtt keresgéltem az ideális laptopot.
Amit biztosra tudok, hogy az Asus k52j modellnek a hűtését nem vitték túlzásba, illetve nem is a hűtése lett elrontva, hanem a főbb komponensek elhelyezése az alaplapon (cpu,gpu), annyira távol kerültek egymástól, hogy egy ~40cm heat pipe oldották meg, önmagában nem is lenne probléma, de mire a hő átkerül a lamellákra addigra felforr a gpu, ergo a nagy hő ingadozásnak köszönhetően megszakad az alaplap és a gpu összeköttetése.
HP dv6xxx sorozatán belül meg szintén egy fatális hibát csináltak gpu/chip készlet részre gap padot raktak miközben ezek a chippek is 10-20W fogyasztanak és a gap lapka hőátadása sokkal rosszabb mint a hőpasztáé.
A fentiek ugyan csak igazak fujitsu siemens és MSI egyes szériáin belül is.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Kuponkunyeráló
- AliExpress tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Horgász topik
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- További aktív témák...
- HP Zbook 14 laptop (14FHD/I7-G5/8GB/128SSD/MagyarVilágítós)
- Jó áron ÁRON ELADÓ! Üzleti HP Elitebook 1040 G9 Laptop! / i5-1245U 16GB 256GB
- Szuper áron DELL XPS 13 7390 /i7-10510U/16 GB Ram/512 GB SSD/IPS/
- ÁRESŐ! Dell Inspiron 3493 /10.gen i5-1035G1/8GB/512 GB SSD FHD
- Akciós áron eladó HP Elitebook 845 G7 / AMD Ryzen 5 pro-4650U/16 GB/256 SSD/14"/FHD/IPS/Gari/touch
- Samsung Galaxy A16 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest