- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Projektor topic
- Androidos tablet topic
- Jobb kijelzőt kap a Lenovo kompakt táblagépe
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- OLED monitor topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Üdvözlet az Acer notebook topikban! Mielőtt kérdeznél ajánlott elolvasni az alábbi összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hanee
senior tag
Én sem játszom a géppel, de ha nagyon kell meg tudom oldani (párom gépén
).
Sajnos a fogyasztóvédelem az eu hatására meghátrált... már nincs olyan, hogy max 15napos javítás -csere gép stb...
Bocsi, tudom hogy ez nem a jogász topic, de.. ez egy kicsit butaság amit írtál
A fogyasztóvédelem éppen az EU hatására kezdett el fejlődni, előtte Magyarországon ez a jogterület eléggé hanyagolt volt. Az utóbbi években széles körű törvénykezés történt azt illetően, hogy mik kellenek legyenek a minimális garanciális szabályok. Minden elektronikai termékre 30 napos a cseregarancia, tehát ha 30 nap alatt nem tudják megjavítani, cserélni kell. A 30 nap méltányos az ügyfélnek is és a cégeknek is. Törvényhozás esetén azt is figyelembe kell venniük, hogy egy szervíz mennyi idő alatt tud reálisan teljesíteni egy komolyabb problémát, alkatrészcserét és persze nem elégíthetik ki mindenkinek azt az igényét, hogy azonnal és rögtön kell a notebook-od, mert dolgozni akarsz rajta. Tudom ez rajtad nem segít, szóval végső soron szívás, dehát ez van, ezt kell szeretni, ebben nem különbb egyik márka sem, legfeljebb azt mondja egy-egy cég, hogy náluk 15 nap, mert adnak magukra, de nem tudom, hogy van-e ilyen ténylegesen.hanee
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PlayStation 5
- BMW topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nők, nőügyek (18+)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 4060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest