Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• cheatergs

senior tag

Hogy lehet szoftveresen szabályozni a TwinTurbót? 7V-ra van kötve, de olyan, mintha 2000-en pörögnének a ventik, versenyez a táppal hangerőben.
    Egy jó ideig nem forogtak a ventik, aztán átkötöttem a 7V fekete vezetékét szélről középre, mire jó vaskos hangzást produkál. Mivel ez a bekötése a 12V-nak is, gondolom ugyanazt értem el. A szélső lyukba meg nem lehet visszatenni, mivel nem megy bele. Bár Hugo B. most linkelt egy képet, ahol ua. a bekötés, szóval nem értem az egészet.

Gondoltam rá, hogy eladom, és veszek a S1 rev.2-t, csak semmi kedvem, passzívan meg 50 fok körül van idle. Ha ez normális, akkor szívesen lekapcsolom a ventiket, de inkább nem fogdosom a hőcsövek között; igen forró.

Amúgy nem ajánlom Sapphire 3850 Lite-hez, mivel a borda felfekszik a chip fölötti kondenzátorra, így a kártya kimenete felé dől a TwinTurbo.

Hugo B.: Én úgy tudom, hogy három tüskés csati kell a kártyán ahhoz, hogy maga állítsa a fordulatot, nekem is emiatt kellett molexre kötni. De ha lenne, nálam a borda miatt akkor sem férne el a csatlakozó.

Szoftvert én nem találtam, amivel szabályozhatom az rpm-et. Catalyst nem hoz létre nekem profilt a mappámban, hiába mentem el, Rivatunerben nem találok ilyen lehetőséget, GPU-Z-ben szintén.

Új hozzászólás Aktív témák