Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
repasi
tag
Nem nagyon frissítik az oldalt, én ma pont arra jártam és benéztem csak úgy. Előtte egy félórával megnéztem az oldalt és valóban 0 szerepelt, de volt még nekik kettő. Az egyiket elhoztam úgyhogy talán még meg van a másik ha érdekel. Meg elég gyakran szokott lenni ez a cucc náluk, tudnak rendelni.
-
repasi
tag
Valami TEVION csodát. www.gelkamarket.hu Tényleg jó, ennyi pénzt nagyon megér. Én több 5.1-es cuccot is meghallgattam mielőtt megvettem, de ilyen árban ami így szólt volna hát nem nagyon találtam. Csak hab a tortán a dekóder
-
repasi
tag
Félreértettük egymást, én sem azt mondtam hogy nem szól jól a digitális, csak a véleményem mondtam el az 5.1-es szettemről. Egyébként eddig az analóg kimenetét használtam 2.1-ben, de az tényleg borzalmas volt. Áthallatszott az egér (értsd: a hangszórókból reszelő hang amikor babráltam az egérrel) tisztára mint amikor ISA-s hangkártyáim voltak, meg hát igen a minősége nem éppen high-end.
-
repasi
tag
Megy. És nagyon zsír. Valóban, én is nagy ellenzője vagyok az alaplapi hangkariknak, de olcsóbban kijöttem így hogy vettem egy dekóderes szettet mint ha egy jó hangkarit meg egy sima szettet. Így meg 20k-ból kijöttem és nagyon jól szól. Elismerem nem vájt fülűeknek való, meg a basszus lehetne hasbavágóbb, de a célnak jó. Egy kis méretű szobát jól behangosít
-
Raymond
titán
Akkor most mar megy ?
''... hát nem gondoltam hogy ennyi különbség van a digitális és az analóg kimenet között''
Normalis hardver eseten nincs. Amit most hallottal az a tiszta digitalis versus a szerencsetlen onboard DAC (valsz. Realtek). Egy normalisabb hangkartya eseteben nem lenne ekkora kulonbseg. -
repasi
tag
Na a zoom player nyerő volt, nagyon állat, hát nem gondoltam hogy ennyi különbség van a digitális és az analóg kimenet között.
-
repasi
tag
Alaplapi(Nforce2 chipsetes) hangkarim van. Nem tudom, talán soundstorm. AC3 filter-t használok 0.70b, próbáltam Divx playerrel, Bsplayerrel, Winamppal, de mindig ugyanaz a ciripelés mintha egy C64 -es kazettát beraknál egy magnóba. Nem tudom mit írjak még.
-
Raymond
titán
Ez a konfigtol fugg. Az hogy az ac3filter nem dekodol meg nem azt jelenti hogy valami mas ezt nem teszi meg vagy hogy minden mas normalisan van beallitva. Jobb lenne ha leirnad milyen hadvered van es milyen programokat hasznalsz milyen beallitasokkal, ugyanis a megoldas erosen konfig-fuggo.
-
repasi
tag
Van egy dekóderes hangfalszettem, csak az a gáz vele, hogy amikor berakok egy AC3-as Divx-et és az AC3 filterben beállítom, hogy spdif-re tolja ki a jelet, akkor a hangfalakon ciripelés hallatszik és nem világít a Dolby Digital jel. Ez mitől lehet egyébként a PCM simán megy, csak hát nem azért vettem a cuccost. Lehet hogy nem jó a kábel. Bár azt olvastam, hogy nyugodtan össze lehet úgy kötni, hogy stereo jack(hangkari digitkimenetére) -> bal rca(dekóder digit bemenetébe). Segítsetek!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Trollok komolyan
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Gumi és felni topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Hibátlan 2+ Év Garancia! GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8GB
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 32GB 6000MHz RAM 1TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- Wacom Cintiq DTK-2260 digitális rajztábla
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku : 100%
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest