Aktív témák
-
Boxer001
veterán
nem eladó a lapod akkor?
-
orbano
félisten
KPért nem adod? abból azt veszel, amit akarsz
-
Speed
addikt
Asus A7S333 nem érdekel??
-
ody42
senior tag
up
-
ody42
senior tag
Supr@ : kár, megnéztem volna.
zoty314: ASUS A7N8X-E Deluxe?
Ez is jól hangzik, ha pesti vagy,valamikor megnézhetnénk benne a memómat, aztán megegyezünk/amúgy ahogy néztem, a tied még többet is tud a Gigabit Lannal, szóval miért cserélnéd el? - már azon kívül, hogy segítesz nekem abban, hogy tuningoljam a gépem
/
[Szerkesztve] -
zoty314
aktív tag
ASUS A7N8X-E Deluxe?
-
Supr@
senior tag
pesten lesz dolgom mostanság, mert viszem majd gariztatni a 6600gt-m az aqua-ba. nekem is jobb lenne ha ki tudnánk próbálni, így mind2en látnánk hogy veszünk. amúgy mennyire gondoltál?
a tied az ugye nf7-s 2.0 nem pedig nf7-s2, mivel van különbség! a tiedhez mik vannak? gari? enyémre van még kb 3hét.
[Szerkesztve] -
Supr@
senior tag
chaintech 7njl1 apogee lapocska, nagyon faja citromsárga csatlakozók vannak rajta. a lap oem, nincs hozzá semmi tartozék. amúgy nforce2 ultra chipes, lehet lefele is állítani a vcoret, nálam most egy 1700+ megy 2400+-ként 1.5v-on
duál csenel, 5.1hang és lan is van, csak sata nincs.
[Szerkesztve] -
maross
nagyúr
a7v600, kt600chipset, 5.1,lan + 1500penz.
-
Zoli?
csendes tag
az osztók:
most 5-ös a max (166mhz fsb)
megy fentebb is de akkor a pci freki növekszik(pl 180-as fsb-n már 36 mhz a 33-om helyett)
ha jól emlékszem realtek rt650-es van rajta -
Zoli?
csendes tag
Nem is úgy gondoltam
igen kt400-as, az első biosok között van olyan amiben van 6-ös pci osztó, de ezt nem próbáltam (a mostaniban csak 5-ös van, tehát 166mhz)
itt egy link róla:
http://www.vr-zone.com/reviews/ABIT/KD7-RAID/ -
Zoli?
csendes tag
még csak érdeklődés képpen: abit kd7 raid?
nem néztem, hogy állítható-e minuszba a vcore, de ha kell megnézem -
ody42
senior tag
up
-
ody42
senior tag
Szóval a címben adott alaplapról van szó, amiben sajnos nem megy a TwinMos memóriám valami hű de jól, és mivel a memó sulinetes, kénytelen vagyok az alaplapot kicserélni alóla
Ha valaki esetleg szeretne cserélni, kipróbálni egy ilyen lapot, írja meg mije van, mit szeretne, hátha megegyezünk.
A 2 kitétel, hogy a Vcore lefelé is állítható legyen, meg legyen rajta 5.1 hang.
Akár VIA chipsetes is jöhet!
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Filmgyűjtés
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Állvány topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Linux kezdőknek
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Napi 1000 -ft tól elvihető RÉSZLETFIZETÉS BANKMENTES MSI Cyborg 15 A13VE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest