- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
No ezt csekkoltam és igaz!
-
Savanya
addikt
Ismerősőmnek most 1.1 van és 1.0 volt , csak a fix agp/pci -ban és a hozzáadott kis órában különbözik - tuning jobban ment neki a rev.1.0-ban
-
Pipó
őstag
Epox 8KDA3+
-
stanci
aktív tag
Szerintem meg ne zárjuk be. Engem főleg az 1.0/1.1 megkülönböztetés érdekelne ránézésre. Valaki esetleg?
-
Pipó
őstag
Most már mindegy is, más lap lett véve. Zárjuk be.
-
Pipó
őstag
Az Abitnak a KV8pro lapjai készülnek nem fixálható (1.0) és fixálható (1.1) agp/pci osztóval, de az 1.1-et nem lehet még kapni. A KV8pro 3rd eye alaplap későbbi kiadású, de a honlap biosinfóinál ugyanúgy feltüntetik az 1.0 és 1.1 közötti fenti különbözőséget. Ha van valakinek már ilyen lapja (mivel ezt lehet kapni) írjon már tapasztalatot, hogy fixálható-e az osztó.
Még egy kérdés: ránézésre van kialakítási különbség az 1.0 és az 1.1 között, vagy csak a rev. feliratban különböznek? THX
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Acer notebook topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- ÁLTALÁNOS IGAZGATÓHELYETTES tábla
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest