Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
No ezt csekkoltam és igaz!
-
Savanya
addikt
Ismerősőmnek most 1.1 van és 1.0 volt , csak a fix agp/pci -ban és a hozzáadott kis órában különbözik - tuning jobban ment neki a rev.1.0-ban
-
Pipó
őstag
Epox 8KDA3+
-
stanci
aktív tag
Szerintem meg ne zárjuk be. Engem főleg az 1.0/1.1 megkülönböztetés érdekelne ránézésre. Valaki esetleg?
-
Pipó
őstag
Most már mindegy is, más lap lett véve. Zárjuk be.
-
Pipó
őstag
Az Abitnak a KV8pro lapjai készülnek nem fixálható (1.0) és fixálható (1.1) agp/pci osztóval, de az 1.1-et nem lehet még kapni. A KV8pro 3rd eye alaplap későbbi kiadású, de a honlap biosinfóinál ugyanúgy feltüntetik az 1.0 és 1.1 közötti fenti különbözőséget. Ha van valakinek már ilyen lapja (mivel ezt lehet kapni) írjon már tapasztalatot, hogy fixálható-e az osztó.
Még egy kérdés: ránézésre van kialakítási különbség az 1.0 és az 1.1 között, vagy csak a rev. feliratban különböznek? THX
Aktív témák
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Windows Insider Program
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Bluetooth hangszórók
- Napelem
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX B550-F GAMING alaplap eladó /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- LG 27UN880-B - 27" IPS ERGO - 3840x2160 4K - 60Hz - DisplayHDR 400 - USB Type-C - AMD FreeSync - Mac
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest