- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Vezetékes FEJhallgatók
- Papíron már készül a PCI Express 8.0
- Home server / házi szerver építése
Hirdetés
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
válasz
Alvin_ti4200 #13 üzenetére
No ezt csekkoltam és igaz!
-
Savanya
addikt
Ismerősőmnek most 1.1 van és 1.0 volt , csak a fix agp/pci -ban és a hozzáadott kis órában különbözik - tuning jobban ment neki a rev.1.0-ban
-
Pipó
őstag
Epox 8KDA3+
-
stanci
aktív tag
Szerintem meg ne zárjuk be. Engem főleg az 1.0/1.1 megkülönböztetés érdekelne ránézésre. Valaki esetleg?
-
Pipó
őstag
Most már mindegy is, más lap lett véve. Zárjuk be.
-
Pipó
őstag
Az Abitnak a KV8pro lapjai készülnek nem fixálható (1.0) és fixálható (1.1) agp/pci osztóval, de az 1.1-et nem lehet még kapni. A KV8pro 3rd eye alaplap későbbi kiadású, de a honlap biosinfóinál ugyanúgy feltüntetik az 1.0 és 1.1 közötti fenti különbözőséget. Ha van valakinek már ilyen lapja (mivel ezt lehet kapni) írjon már tapasztalatot, hogy fixálható-e az osztó.
Még egy kérdés: ránézésre van kialakítási különbség az 1.0 és az 1.1 között, vagy csak a rev. feliratban különböznek? THX
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Gigabyte AORUS B650M Elite AX
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest