- Apple asztali gépek
- Milyen házat vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen processzort vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Új csodafegyverrel gyorsítaná CPU-it az Intel
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboy
senior tag
Hellósztok!
Van egy ilyen alaplapom (abit kd7-raid) és most egy AMD Athlon xp 1700+ (thebred B) van benne és gondoltam kicsit fejlesztem és veszek bele egy procit ami maximum be bír fogadni, készítettem is két képet:
Nos az első képen ugy látszik 2800+ ig lehet beletenni procit de az nem derűl ki, hogy semptront bevesz e. (amúgy melyik a jobb a sempron vagy a sima?)
A kettes képen viszont az látszik, hogy 250MHz-et bír az fsb és a max szorzó 22,5 azaz 5625 MHz Ebből arra lehet következtetni hogy akkor minden socket A foglalatú processzort bele lehet tenni???
Az lenne még a kérdésem, hogy a Ratio, Enhance for benchmark, cpu fast command decode paraméterek mire valók?
Anno volt egy bolt a környékemen ahhol válalták abit, asus alaplapok javítását de nem ők javították hanem pestre vitték. Nem tudja valaki a cég nevét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Cosmic Orange használt, karcmentes 100% akku Apple garancia 2026
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 87%
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ AMD RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 / 32GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest