Hirdetés
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Az Enermax nagyon belehúzott a "tápozásba"
- Holdbázis és űrkupola az Egyesült Államok csillagászati terveiben
- Nem a képgenerálásnak van köze a képmegjelenítés egyenletességéhez
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Mini-ITX
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- LED / LCD TV topik
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aryon87
félisten
Jelen pillanatban ismét a 17es BIOS van rajta, itt hajlandó látni a vinyót.. az 19bétánál is vacakol valamiért, mondjuk én voltam a marha mert megcseréltem megint a sata kábelt, így megbolygattam az egészet...
Viszont az adott vinyót leformáztam, fontos adatok áthúzva az IDE-ra, azokat vasárnap írom ki lemezre. a Satásra is fel van rakva a win7. Vasárnap meg akarom csinálni hogy IDE vinyót lehúzom, és csak a sata marad és úgy frissítem a BIOSt. Kíváncsi vagyok hogy akkor is szórakozik-e vagy sem. Van értelme szted?
Másik furcsaság hogy most ugye mind2 vinyón rajta van a win7. Bootoláskor kiadja a 2 oprendszert, de csak az IDE vinyón lévő oprendszerbe hajlandó betölteni. A satás rendszerre nem, csak fekete képernyő fogad. Ha leválasztom az IDE-t, akkor a másikra gond nélkül bemegy... Biosba hiába állítom át a merevlemezek sorrendjét, ugyanaz a vége..
-
Aryon87
félisten
-
Aryon87
félisten
Na igen ezen tökölök már jó ideje hogy melyik legyen a rendszervinyó, csak a bibi az hogy adatok vannak rajta... Filmek, játékok, képek, videók stb... előbbi kettő még annyira nem, de az utóbbi kettő viszont fontos. És most még le se tudom menteni őket mert a vinyó nem látszik. Most nézem viszont, hogy a HDD led nonstop világít, még csak be se villan :S Normális ez? Azért nem értem miért történt ez, mert a bios frissítés előtt ilyen probléma nem volt, a kettő tökéletesen ment együtt...

Ja még hozzátenném hogy a DVD-író is IDE csatolású, most tettem be a lemezt, és a lemezmeghajtót viszont látja a rendszer

-
Aryon87
félisten
Igen tudok róla hogy a Codegen milyen minőség, jelenleg erre futotta... Elötte egy M-tech 450W volt, de az kinyiffant. Úgyis le akarom cserélni majd ezt a tápot egy 12 vagy 14cm ventisre, addig bőven kiszolgál karácsonyig

Ezt az ACHI akármit milyen menüpont alatt találom meg, mert vagy én voltam a vak, vagy nincs ott, de a sata módot tudom engedélyezni illetve tiltani...
Új hozzászólás Aktív témák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Synology NAS
- League of Legends
- Okos Otthon / Smart Home
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Milyen autót vegyek?
- Gumi és felni topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Új képmotorral mutat fügét a ChatGPT a Google banánjának
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Fejlesztés hiányában megmaradt 8GB SK Hynix 2400MHz DDR4 SO-DIMM
- AKCIÓ! Új, felbontott Kingston FURY 16GB (1 modul) DDR5 5200MHz CL40 Beast Black - 10 év gari!
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6400MHz CL32 Eladó!
- Új, bontatlan Kingston FURY Beast 32GB DDR5 5600MHz CL 40- 2 év garancia
- 32gb ddr4 ramok
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- OnePlus 12 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

De korán örültem, mert itt is hol akarja a vinyót hol nem...
feladom