Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Vegyes társaság jött a szombati hardverbuliba
- Százmilliárd dolláros AI-fegyverkezésbe kezdett az Amazon és a Google
- Így tüzelt el százbillió forintot az AI a héten
- Kétféle módon harcol a forró helyzetekkel szemben az ASUS új, M.2-es SSD háza
- Mérföldkő a szilárdtest akkuknál: fontos lépést tett a QuantumScape
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vigneau
félisten
Én is erre gondoltam. Ebben az esetben nagyon jó alternatíva lesz, ha alacsonyra tudják az indulóárat helyezni.
Pont azok a dolgok hiányoznak róla, amiket jóformán nem, vagy alig használok. Nem érdekel a Raid, maximum 2 SATA-t használok, nincs szükségem 6-8 USB-re, se FireWire-re, akkor minek fizessek érte? Tény, a heatpipe-ot sajnálom, de elvileg passzív így is. No meg a már korábban említett uGuru fog hiányozni. Anno az AN8-ban nagyon szerettem.
Ami nagyon jó még, hogy a VGA foglalata fent foglal helyet, szabadon hagyva az alsó PCI-ket. Teljes értékkel lehet így őket használni, valamint a VGA hűtése is szépen elfér.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- -ÚJ- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX hűtőbordás DDR4 kitek! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre kiállítva)!
- Kingston HyperX Fury Beast 2x8GB 3200MHz DDR4 kit / Beszámítás OK!
- G.SKILL Ripjaws V 2x4GB 3000MHz DDR4 kit
- Újszerű - KINGSTON HyperX Predator 16GB (2x8GB) 3200MHz DDR4 CL16 memória kit
- Hibátlan - KINGSTON 16GB 2666MHz DDR4 CL19 memória modulok
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Lian LI LANCOOL 207 FSP 750W
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 32GB 512GB 15.6" 1 év garancia
- Használt Hikity SH3AM5HI Carplay és Android Auto multimédia kijelző / 12 hó működési garancia
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs