- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Apple MacBook
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
umnapista
csendes tag
Egyel a te hozzászólásod felett leírtam, hogy a smartdoctor nevű progi nélkül nem indulnak be terhelés alatt sem. Bootolás alatt pedig soha nem indulnak be. Mivel Asus gyártmány és ezt a smartdoctort is az asus adta ki hozzá lehet ,hogy kell a működéséhez. De bootoláskor akkor miért csak remegnek egyhelyben a ventik?
-
degu
senior tag
Erdekes!
Eddig mindig azt mondogattak,hogy a chipset-drivert kell az install utan felrakni elsokent,kulonben gatya lesz a gep!
/Hat ezt sem tudtam eddig,hogy a win.tartalmaz chipset-drivert is.../
De megbizom a tanacsodban,es nem rakom fel az nForce drivert.Meglatom,hogy mi lesz!
/De azert letoltom!/
Mi a fene 30 Mb ebben az izeben?Mi minden van benne?
Es az audio-driverrel kuzdjek?
...es meg valamit hadd kerdezzek...
Ha azt az XP-t hagyom a vinyon,amin az Intel 975P chip-driver van,akkor mi lesz,amikor bekaccsolom a gepet? /Persze csak probakeppen gondoltam,hogy elindul -e?/ -
degu
senior tag
Koszi szepen
Figyu! A 6 ora Neked nem mond semmit?
Eddig azon munkalkodtam,hogy kimentsem a manualt a kepekkel egyutt!/Ez nekem komoly feladat volt,mivel nem a letoltendo fajlt,hanem a kepet hozta be a link./
Most ujabb megprobaltatas elott allok!
Keriteni kell egy alaplapi csipszett-drajvertet
/De irigyellem azokat a magusokat,akik ertenek az informatikahoz.../
-
Debilon
addikt
akkor függhet attól, hogy hány pin-es venti van rádugva?
mert a kézikönyvet nézem, ami a komplett kn9 szériára vonatkozik, meg sem említik ezt a lehetőséget/menüpontot
a faneq control-nál csak enabled/disabled van...
szerintem ez kapából pwm-re van belőve.. és marad a poti, vagy a külön vett 5,25-ös kontrol panel -
Grobyc
csendes tag
délután nekifekszem köszi a segítséget remélem müködni fog, amúgy lehet hogy ez a marhaság miatt ment az alap gyári amd hűtője 5000-en? azt hittem szétrobban, persze lehűtőtte a procit 35 fokra, ezért is vettem a TX 2-t mert nagyobb jobban hűt csendesebb lassabban pörög
(nem hsz gyűjtés a cél hanem info gyűjtés, bocs hogy ennyit írok, csak marhára idegesít a dolog
)
-
Hooper
őstag
köszi!
Ezt a biosos beállitást ismerem, arra lennék kiváncsi, h a win ben vam e vmi progi a laphoz (a mostani MSIm a Core Centert használja) amivel menet közben lehet szabályozni a CqC.t pl a venti sebességét, meg ienek....Amugy ténylegesen van vmi minőségbeli, tudásbeli különbség a két lap között (AN9 vs Asus M2n-e) vagy csak a szimpátia?
A tunning nállam nemfontos, ha arra mennék 1percet se gondolkoznék...Abit
-
repvez
addikt
feszültség feltekerésével még nem probálkoztam soha igy nem is nagyon szeretném turkálni azzal több kárt csinálnék mint hasznot sztem. a memeket már probáltam felcserélni és külön külön is mindegyiket és ha csak az egyik volt benne akkor mindig elindult és stabilan müködött a gép ha bármilyen variácioban mind a 2 ram benne volt akkor már nem ment.Egyébként csak az 1 és 2-es slotokat probáltam,mert azt irták hogy sorrendbe kell feltölteni a helyeket ezért nem probáltam ugy ki hogy kihagyom az elsö kettöt.Vagy ugy is lehet az mindegy hogy melyik slotba mennek?
Ha jol emlékszem akkor 75 és 105 ön probáltuk öket bár nem vagyok bene biztos hogy mi az a trfc, de ha az volt amit állitottunk akkor kiprobálom ezen az értéken is.
Amugy ha igy a bios értékeket turkálom és nem nagyon vagyok tisztába hogy mit mire kéne állitani akkor tönkretehetem az alkatrészeket a gépben? -
sanyixXx
senior tag
nah, kicsit elkéstem, de még leírom, mert én is most csináltam
chipset driver kell
proci driver mehet, érdemes is
cool and quiet driver kell
lan driver mehet, de a hálózati szoftvercsomagot ne
hang driver kell
IDE drivert nehogy!!!
wifi értelem szerűen
ezen kívül az AMD-től szedd le a dual-core optimizert, a két magot szinkronizálja valahogy valamiért, valahol -
direwolf
őstag
1. Az nvidiától letöltött driver csomag teljes egészében, kivéve a hálózatkezelő csomag (vagy mi) a landriver mehet.
2. Realtektől letültött HD audio driver
3. AMD-től letöltött VGA driver
4. ha wifi kártyás akkor az is kell, ha külső cucc, akkor LAN-on jön
meg a többi periféria...
Ezeket azért készíti a gyártó, hogy az eszközök megfelelen működjenek, ne higgy senkinek aki mást mond
Ha nem tuningolsz, akkor mehet fel az AMD proc driver C'N'Q miatt, de ha tuningolsz, akko ez sajna nem megy, az RMClockot kell használnod.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Építő/felújító topik
- Parfüm topik
- The First Berserker: Khazan
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Lexus, Toyota topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Robogó, kismotor
- További aktív témák...
- Gigabyte GA-990FXA-UD3 rev. 4.0 AMD AM3+ alaplap
- Puskill Fuse 16GB DDR5-4800 2db 25eFT!! Új! Több is van!
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Garanciális! Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz Memória
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest