- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- 500 Hz-re képes, kvantumpontos OLED monitor érkezik a Samsung névjegyével
- Letisztult külsejű, "lopakodó" alaplapok a Gigabyte égisze alatt
- Középkorian pokoli lett az új GeForce driver
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem értettem soha ezt az újrahasznosítást. Jó dolog, meg szép dolog, én is gyűjtöm szelektíven a szemetet itthon. De mióta is vannak asztali PC-k elterjedve? 30 éve? Évente milliónyi ilyen elektronikai cuccokat okádnak ki a gyárak magukból, ami néhány év után a szemétben landol. Hogyan hasznosítasz újra egy alaplapot? Ki fogja neked darabokra szedegetni, amikor milliónyi apró alkatrészből áll és viszonylag vegyesen vannak benne a különböző nemesfémek? Egyszerűen nem gazdaságos. Valami óceánjáróval lehajóztatják egy afrikai országba ahol rohad majd az idők végezetéig, persze a környékben a fű se nől majd ki. Nem tudom mennyire működik ez a zöldítés a számtech iparban, sokszor csak erőlködnek vele.
Új hozzászólás Aktív témák
ph A vállalat a Tsinghua Tongfang és az Acer partnereként emeli új szintre az újrahasznosítást.
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 2025-ÖS Vadiúj Core Ultra 7 20 Magos 20x5.5Ghz RTX 5070 12GB GDDR7 32GB DDR5 1TB M.2 Gamer Pc 2ÉV
- INTEL COMPUTE STICK - STCK1A32WFC
- Apple iMac 24" M1 8/256 Green!
- HP ProDesk 600 G2 Mini PC (i5,16GB,1TB, Win10)
- Egyedi ékszerdobozka
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad T14 Gen 3 üzleti notebook - i5 1245U 16GB RAM 512GB SSD Intel Iris XeW11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest