Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pikari
veterán
Szivesen, de azt hozzáteszem, hogy én is a saját káromon voltam kénytelen kitanulni mindent, én se értek hozzá különössebben. Szóval vak vezet világtalant tipikus esete.
Nálam ahogy múltak az idők, egyre komolyabb vérpistikék jöttek, egyre komolyabb módszerekkel kirúgni a sámlit. De mindig megtaláltam az ellenszert. Volt, hogy egyből rájöttem, hogy mit kell tennem. De volt, hogy hetekbe került, mire rájöttem, hogy egyáltalán mit és hogyan csinálnak. Volt olyan is, amire sose jöttem rá. Voltak nagyon cifra dolgok. Pl olyan támadás, ami akkora kernel terhelést okozott, hogy 1 fps-en mozgott tőle az egér, és fél fps-en írta be a betűket, ahogy lenyomtam a billentyűzetet
de a lényeg, hogy mindig egyre erősebben jöttem ki a szituációból.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- League of Legends
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Apple asztali gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512 magyarított vbill ujjolv IR kam gar
- Nintendo Switch Oled 64+512GB okos! CFW RP2040 Picofly Dual Boot Hekate Tinfoil dobozos karcmentes!!
- ÚJ Livescribe Symphony Smartpen Digital Pen Bolti ár:idk INGYEN FOXPOST
- ASUS 5080 NOCTUA OC Edition - iPon garancia 2028.10.29.
- HP ProDesk 600 G5 SFF 9th Core i5 PC 8/256/500
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN NULL Perces
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3763, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de a lényeg, hogy mindig egyre erősebben jöttem ki a szituációból.