- Zeneszerkesztő és DJ topic
- Milyen széket vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Tájékozatlanok kedvéért: Koppenhága egy szigeten van, aminek nincs szárazföldi kapcsolata Európával. Ez a sziget van legközelebb a svédekhez, és van egy híd is, de lehetne kettő, a második Helsing0r és Helsinborg között. Másrészt ez a sziget, amin Koppenhága van, az E20-as úton egy hídon keresztül kapcsolódik a kontinenshez.
Tehát most is át lehet húzni úgy drótot a svédekhez, hogy nem kell áztatni, mint a horgászdamilt.
Én megnéztem a térképet, mielőtt azt a hsz-t írtam. Lehet, hogy ebben egyedül vagyok?
-
bambano
titán
Nekem úgy tűnik, hogy van már híd Európa és Dánia között, meg Dánia és Svédország között, szóval ha kábelt kell húzni, én biztos felheftölném gyorskötözővel a híd lábaira, oszt jónapot.
A térkép szerint van még egy ideális pont Dánia és Svédország között, ahol most nincs híd. Azt a hidat lehet, olcsóbb lenne megépíteni, és azon húzni a tartalék kábelezést. gyorskötöző van dögivel...
-
bambano
titán
Az amcsi cégek, tipikusan: gugli, azért építenek tenger alatti kábeleket, mert a saját piacukat el akarják érni, ráadásul úgy, hogy ők kontrollálják a dolgot. Ezen kívül több cég is azért épített kábeleket, mert ez a fő tevékenységi körük. Valakik (telco-k, stb) összedobták az alaptőkét, lett cég, húzzák a drótot.
Az eu-ban kb. senki nincs, aki úgy akarná elérni az amcsi meg a távolkeleti piacot, hogy itt marad. Jellemzően mennek.
-
bambano
titán
Szerintem is tökre fontos lenne Európa egyik legnagyobb adatkicserélő központjába, a frankfurti bix-ig Pestről egy tengeralatti kábel.
A know-how-t, hogy hogyan kell síkságokon, hegyeken, sziklákon át tengert faragni, azt majd az m6-os autópálya építői fogják bedobni a projektbe.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Az EB szerint Európának mielőbb fejlesztenie és építenie kell a tenger alatti kábelek infrastruktúráját, akár állami támogatásokkal.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Óvodások homokozója
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Politika
- Elektromos cigaretta 🔞
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Új Acer Predator HELIOS NEO 16 Gamer Tervező Laptop -35% i9-14900H 32/1TB RTX 4070 8GB 2,5K 240Hz
- ASUS Vivobook Pro 14 OLED - RTX 3050 - R7 5800H - 16GB RAM - 500GB NVME SSD
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB Cooler Master CMP 510 Seasonic850W
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest