Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
válasz
xEon1337 #3281 üzenetére
Szintet?? Ez rögtön vagy 5 szint
Engem érdekel, jöhet beszámoló, meg kép is. Mennyiért sikerült beszerezni, ha meg szabad kérdezni?
Voltam ma bemutató terem túrán, megnéztem szinte mindent ami érdekelt. Ki is esett rögtön minden, ami érdekelt.. Pofit, Spinelly: túl kicsi az ülőlapjuk, eleve csak félig támasztják alá a combomat. Emagra Net X5M: picit jobb, de ezen sem fogok keresztbe tett lábakkal ülni.
Hármat találtam, ami úgy ahogy jó lenne: Ergohuman V1, Chairman 726, Lexington forgószék
- A Lexington épp, hogy, de jó volt. Viszont az Irodabutik.hu-ban lévő hölgy inkább az Emagra-kat ajánlotta helyette, csak iszonyat mennyiséget visznek azokból és hiány is van, lehet hogy már csak Január közepén/végén lenne belőle. Annyi hátránya van, hogy elvileg keresztbe tudom tenni a lábam rajta, a szélein ahol a műanyag keret van, ott valószínűleg nyomná a lábam. 110e Ft.
- A Chairman 726 a zöld ülőlappal volt kint az Office Plaza-ban, de az a szövet valami nagyon gagyi, műszálas anyag, olyat biztos nem. Lenne még fekete műbőr opció, csak kérdés mennyire lenne tartós. Viszont azt hiszem ez volt az aminek nagyon előre áll a kartámasza, ez talán ki is lövi nálam.
- Ergohuman V1: Meglepetésemre ez volt legjobb, legkényelmesebb. Ha előre tolom a legelső pozícióba az ülőlapot, akkor elég nagy az ülőfelület, menne a keresztbe tett láb is. A derék és háttámasz is nagyon jól tart, a fejtámla is pont jó pozícióban van. Na de az ára ugye. Asszony nemet mondott rá első körben, de itt még tudok dolgozni az ügyön..240e Ft lenne jelenleg az OP-ban.
A Lexington tűnik a nyerőnek, de valahol a hátamban érzem, hogy az Ergohuman lenne az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Corsair K100 Air wireless (CH-913A01U-DE) DE SN - A1E4G325503IVC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Surface Go Type Cover 100% magyar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest