Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Melanor

tag

válasz peppe79 #2071 üzenetére

Pontosan így gondolom én is. Ahogy néztem, ez is kínai produkció. Viszont a kritériumoknak sok szék nem jöhetett nálam számításba. Max 50-et fordíthattam rá bruttóban és mivel egy dagadt állat vagyok, így a teherbírás is szempont volt. Valamint az, hogy a háttámla beállítható legyen akár derékszögbe is, az ülőlaphoz képest. A székkel kapcsolatban 2 hónap alatt elég pozitív tapasztalataim vannak, az első napokban össze kellett szoknunk, főleg mert a deréktámasz erősen kényszerít egy olyan tartásra, ami szokatlan nekem, de nem is érzem a 10 óra üldögélést.
    Ha komolyabb gondom lenne, pl gerincsérv, akkor mindenképpen a legszélesebb beállítási lehetőségekkel vennék csak széket (aszinkron) pl a samurai családból.

Amúgy meg teljesen szubjektív, hogy kinek mi jön be. Viszont saját tapasztalat, hogy ami iszonyat kényelmes, az hosszútávon annyira nem válik be. Nálunk pl majd mindenki iszonyat kényelmes, drága főnöki fotelekben ül, csak sajna ha nem hátradőlve beszélgetsz, olvasgatsz, hanem sok órás lan, izé munkában vagy, akkor már meg tudod érezni.

Új hozzászólás Aktív témák