Hirdetés
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bővíti a Strix Halo kódnevű dizájn képességeit az AMD
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bp3tson
csendes tag
válasz
vjacintka #936 üzenetére
Helló!
Nekem most lesz 1 éve hogy megvan az Arozzi Monza piros színben. Ipon-ról rendeltem , akkor még 56 ezerbe került, most 45ért van. Ennyi pénzt szerintem megér.
Én 170 cm vagyok és 60 kg. Teljesen jó nekem ez a szék, kényelmes. Kopást még nem látok a széken. De viszont hátra dőlésnél képes nyikorogni a szék. Pár hónapja próbáltam WD40el fújni az alján a csavarokat meg azt amivel lehet állítani, hogy mennyire lehet hintázni vele de nem segített rajta. Ez az egyetlen negatív dolog a székkel kapcsolatban eddig. Az Enzo szerintem tök ugyanez csak más a formája. Szerintem egy 5 évet kibír legalább.
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Intel Core I9 14900K - 24mag/32szál - Új, 1 év garancia - Eladó!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest