Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Na tegnap jött meg a levél, hogy mehetek érte, most kora délután el is hoztam. Gyalog ne próbálja meg senki ezt boltól elhozni, elég nagy a doboz és rossz a fogása.
Összeszerelés egyszerű. mondjuk egyedül a háttámla felcsavarozás kicsit macerás.
Maga a szék elég kényelmes, rendesen tartja a hátam és a derekam, nekem ez a legfontosabb.
Ami kicsit szokatlan az az ülőrész szélén lévő hmm mondjuk "combtartó" vagy micsoda. Aki megszokta, hogy terpesztve ül annak fura lehet.
Egyedül talán a karfa az amire azt tudom mondani, hogy lehetne jobb, arra is mehetett volna szövet vagy műbőr borítás. Most elég meleg van ahogy hozzáér az alkarom már érzem, hogy tapad.
Összességében jó széknek tűnik bár tény, hogy hosszabb távon derül ki igazán az előny/hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- EA Sports WRC '23
- Assetto Corsa Rally
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
- Marathon (2025)
- Automata kávégépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Könyvajánló
- Projektor topic
- Racoon City árnyékában: Teszteltük a Resident Evil Requiemet
- További aktív témák...
- AOC Q27G3XMN 27" 180Hz 1440p gamer monitor
- Iphone 13 mini mobiltelefon eladó
- Ryzen 5 5500 (ÚJ, 2 ÉV GARI) - 16 GB DDR4 3200 MT/s CL16 - 1 TB NVMe SSD (G4) - MSI MAG Vampiric ház
- Samsung NP270E5E-K07PL Notebook 3 órás akkuval
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 Ti / B550M WIFI / 16GB RAM / 1TB SSD / 650W
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Alkalmi vétel! HP Omen 17! I7 12700H / RTX 3070Ti 8GB / 1TB Nvme SSD / 16GB DDR5 !
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe