- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Csatlakozik a chipgyártást forradalmasító Terafabhoz az Intel
- TCL LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- E-book olvasók
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
Na tegnap jött meg a levél, hogy mehetek érte, most kora délután el is hoztam. Gyalog ne próbálja meg senki ezt boltól elhozni, elég nagy a doboz és rossz a fogása.
Összeszerelés egyszerű. mondjuk egyedül a háttámla felcsavarozás kicsit macerás.
Maga a szék elég kényelmes, rendesen tartja a hátam és a derekam, nekem ez a legfontosabb.
Ami kicsit szokatlan az az ülőrész szélén lévő hmm mondjuk "combtartó" vagy micsoda. Aki megszokta, hogy terpesztve ül annak fura lehet.
Egyedül talán a karfa az amire azt tudom mondani, hogy lehetne jobb, arra is mehetett volna szövet vagy műbőr borítás. Most elég meleg van ahogy hozzáér az alkarom már érzem, hogy tapad.
Összességében jó széknek tűnik bár tény, hogy hosszabb távon derül ki igazán az előny/hátrány.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tesla topik
- Crimson Desert
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Lenovo 40AH és 40A1 dokkoló, töltő is.
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- M1 iPad Pro 11" 3. Gen 128GB Silver - 27% ÁFA (0434BE)
- LG 32U990A-S / 32" Nano IPS Black / 6K UHD 6144x3456 / 21 Megapixel 224 PPI / Adobe RGB 99%
- Akció! Acer Nitro 5 AN515-55! I7 10750H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe