Hirdetés
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
válasz
Dictator^
üzenetére
Egészen pontosan, a Markus-on a háttámlát nem az ülőrész tartja, hanem az vasból készült alváz. A hátlap egy L alakú vas vázzal csavarozódik fel az alvázra és nincs közvetlen összeköttetésben az ülőrésszel.
Ez 10-szer stabilabb mint az olyan székek, ahol a karfa tartja a hátlapot és amely az ülőlapba van csavarozva.Szerintem tehát éppen fordítva van, mint ahogy gondolod.
A Trige-t csak így fényképről nézve nekem úgy tűnik hogy ott is a karfa tartja a hátlapot. Volt már ehhez hasonló székem (igaz olcsóbb darab) és az nem stabil, nyekeg, egy idő után elferdül. A konstrukció miatt én biztos nem vennék ilyen széket, de ízlések és pofonok.SZERK: saját fotóim itt találhatók a Markus-ról, ott is megnézheted az alváz részt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Milyen monitort vegyek?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- World of Tanks - MMO
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formát és önbizalmat épít a Garmin golfórája
- Arc Raiders
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Apple iPad 7 32GB (3 hó Garancia)
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest