Új hozzászólás Aktív témák

• batagy

őstag

Ikea-s MARKUS szék mellett döntöttem én is. Már megvan kb 2 hete.

Saját fotók, de figyelem, a karfát nem szereltem föl!

markus_03
    markus_04
    markus_05
    markus_06
    markus_07
    markus_08
    markus_09
    markus_10
    markus_11
    markus_12
    markus_13
    markus_14
    markus_15
    markus_16
    markus_17
    markus_18
    markus_19
    markus_20
    markus_21
    markus_22

Végül is már leírtam korábban is a gondolataimat, akkor még csak áruházi megtekintés alapján. Most is csak megerősítem azokat.

- A szövet anyag nagyon jó, vászon vagy farmer szerű anyag, nem műanyag érzetű.
    - A hátlapot egy vas keret adja, ill a közé kifeszített háló. Deréktámasz is van.
    - A hátlap rögzítése tízszer stabilabb mint a Stenderup. A csavar helyek pontosabban illeszkednek. A hátlap az alsó fémtartóba csavarozódik, nem az ülőlapba.
    - Talán a legfontosabb számomra, hogy az ülőlap nagyon jó kemény, nem süpped bele az ember. (A süppedés nem jó, mert a fenékizmok nem dolgoznak, hosszú távon elgyengülnek. Ezen kívül süppedés esetén bemelegszik az ülepünk, ami prosztatagyulladáshoz vezet.)
    - A gázrugó is kellemesen kemény.
    - Stabil az egész.
    - Amúgy az ülőlap enyhén hátrafelé lejt. Ezt állítani nem lehet.
    - A karfát nem szereltem föl, szerintem csak bajt okoz, így jobb a gerincnek, kicsit jobban motivál hogy egyenesen tartsam magam.
    - A biztonsági görgő is sokkal használhatóbb, nem annyira blokkol mint a Stenderup.
    - Amúgy az Office Depot-ban vettem 10 mm-es csapos fix talpat hozzá, de végül azt nem szerelterm fel rá, hanem az eredeti görgőt.
    - Ha hátradőlés ki van kapcsolva, akkor is van egy kis hátradőlési holtjátéka, de nem tűnik zavarónak, mert elég keményen tart a rugó.

Azért ezt választottam és nem a FLINTAN-t, mert a FLINTAN-nak puhábban tűnt az ülőfelülete. Elégedett vagyok, szuper szék.

Új hozzászólás Aktív témák