-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
batagy
őstag
Ikea-s MARKUS szék mellett döntöttem én is. Már megvan kb 2 hete.
Saját fotók, de figyelem, a karfát nem szereltem föl!
markus_03
markus_04
markus_05
markus_06
markus_07
markus_08
markus_09
markus_10
markus_11
markus_12
markus_13
markus_14
markus_15
markus_16
markus_17
markus_18
markus_19
markus_20
markus_21
markus_22Végül is már leírtam korábban is a gondolataimat, akkor még csak áruházi megtekintés alapján. Most is csak megerősítem azokat.
- A szövet anyag nagyon jó, vászon vagy farmer szerű anyag, nem műanyag érzetű.
- A hátlapot egy vas keret adja, ill a közé kifeszített háló. Deréktámasz is van.
- A hátlap rögzítése tízszer stabilabb mint a Stenderup. A csavar helyek pontosabban illeszkednek. A hátlap az alsó fémtartóba csavarozódik, nem az ülőlapba.
- Talán a legfontosabb számomra, hogy az ülőlap nagyon jó kemény, nem süpped bele az ember. (A süppedés nem jó, mert a fenékizmok nem dolgoznak, hosszú távon elgyengülnek. Ezen kívül süppedés esetén bemelegszik az ülepünk, ami prosztatagyulladáshoz vezet.)
- A gázrugó is kellemesen kemény.
- Stabil az egész.
- Amúgy az ülőlap enyhén hátrafelé lejt. Ezt állítani nem lehet.
- A karfát nem szereltem föl, szerintem csak bajt okoz, így jobb a gerincnek, kicsit jobban motivál hogy egyenesen tartsam magam.
- A biztonsági görgő is sokkal használhatóbb, nem annyira blokkol mint a Stenderup.
- Amúgy az Office Depot-ban vettem 10 mm-es csapos fix talpat hozzá, de végül azt nem szerelterm fel rá, hanem az eredeti görgőt.
- Ha hátradőlés ki van kapcsolva, akkor is van egy kis hátradőlési holtjátéka, de nem tűnik zavarónak, mert elég keményen tart a rugó.Azért ezt választottam és nem a FLINTAN-t, mert a FLINTAN-nak puhábban tűnt az ülőfelülete. Elégedett vagyok, szuper szék.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteDesk 800 G2 MT PC, I7-6700, 8GB DDR4, 120GB SSD, Nvidia Quadr 1GB VGA, Win 11, Számla, garan
- Seagate BarraCuda 3.5 4TB 5900rpm 64MB SATA3 (ST4000DM000) HDD, Számla, Garancia
- Acer Nitro XV240YPbmiiprx Gaming monitor, 24", IPS, 2 ms, 165Hz, 1920x1080, FreeSync, HDMI, DP
- Kingston FURY Beast RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz
- Eladó újsuerű Creality Hi 3D nyomtató
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
LLKobe