- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- Házimozi belépő szinten
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- iPad topik
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Azonnali fotós kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
n0k0m_
tag
válasz
idegen lény #531 üzenetére
Amit linkeltem azon a képek alapján csak a széleken van műbőr, az ülő/hát felület szövetnek látszik, de mindegy mert nem tudom megvásárolni a távolság miatt, netes rendelés jön csak szóba.
Régebben volt egy bőr székem és ki nem állhattam. Sztem elvárható, hogy nyáron rövidnadrágban rá lehessen ülni anélkül, hogy mindenféle törölközőre ülne az ember. Ráadásul a felület is széttöredezett 1-2 év alatt. Évek óta textil székeken ülök és nincs gond a tisztítással, nem ragadok le, légáteresztő, nem áll meg a víz a felszínén, rácsos háttámla előnyei nyáron stb.
Viszont textil felületű székekből a neten keresgélve csak nagyon gagyikat találok (IKEA markus-t leszámítva, de az is messze van). Egy ilyen hibrid megoldással még meg is barátkoznék, de ez pont túl van a büdzsén:
http://www.arozzi.se/product/torretta-black/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- E-roller topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- LEÁRAZVA Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/512 NVIDIA T1200 4GB FHD
- Acer NITRO V 16 Gamer Tervező Laptop -35% 16" RYZEN 7 8845HS 16/1TB NVIDIA 4060 8GB FHD+ 165Hz
- ÚJ GAMER PC, INGYEN POSTA R5/RTX4060/32GB RAM/1TB SSD
- OnePlus Open 512GB / 16GB RAM Tökéletes állapot
- Samsung Odyssey G4 S25BG400EU IPS Monitor! 25" fHD / 240Hz / 1ms / G-Sync /
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! Noctua NH-D15 chromax.black léghűtés garanciával hibátlan működéssel
- Így lehet neked Teljes Magyar Logitech Craft Billentyűzet
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest