Hirdetés
- Programajánló: közeleg az idei Bacsis-tuning Retró Számítógép kiállítás
- Computex 2025: az Akko klaviatúráira nem mondható, hogy unalmasak
- Computex 2025: szinte mindenre gondol a Team Group
- ATX 3.1-es tápokkal gyarapodott az MSI MAG termékcsaládja
- Még mindig nem döntött az ASML High-NA gépeiről a TSMC
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- TCL LCD és LED TV-k
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali fotós kérdések órája
- E-book olvasók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrviceguy
tag
válasz
sanswithme #5099 üzenetére
Én ezt a Soleseat Oriont próbáltam az In-Game-ben annó. Lecsúszni nem fogsz, amit én kivetnivalóként találtam rajta, az az, hogy műanyag a lába - masszív ugyan, de a 120 kilómhoz ez szerintem szerény. Ja, meg kicsi is volt 195-el, de ez már más kérdés
-
sanswithme
csendes újonc
Azóta DxRacer Formula-t is találtam, szövet borítással. Ezek közül is az Arenaracer-t választanád?
Egy kicsit félek a műbőrös székektől, hogy lecsúszok vagy kiszakad. (Bár még sosem volt ilyenem, csak egy áruházban próbáltam ki rosszabb minőségűt.)
A DxRacer székekről tudsz bármit?
Köszönöm a segítséget. -
yrkalla1
csendes tag
Végül ezt rendeltem black friday akicóban:
[link]
Konkrétan van valakinek tapasztalata erről a típusról? -
atee
őstag
válasz
sanswithme #5091 üzenetére
Ezekből én biztos az Arenaracert választanám!
-
sanswithme
csendes újonc
Találtam DxRacer Formula Black-et szövet borítással.
Van ezzel a székkel valakinek tapasztalata?
Amúgy 50.000Ft-ba kerülne. -
bepken
veterán
válasz
M0ng00se #5094 üzenetére
két íróasztal van a házban, az egyik 75 cm, a másik 77 cm magas. ha minden igaz - és jól értelmezem a rajzot - ennek a kartámasz része éppen max. 77 cm magasra emelhető.
fuuuuha! komolyan mondom, el sem hiszem amúgy, hogy 150k alatt létezhet ilyen szék
szerk.: most nézem, hogy a kettőtök által linkelt rajzokon a méreteknek köze nincs egymáshoz xD akkor lehet, hogy elkiabáltam...
-
sanswithme
csendes újonc
Mindjárt kifutok az időből, mert nemsokára vége a Blackfriday akcióknak.
De olvastam előbbi posztokat és 3 szék közül választanék:-Arenaracer Soleseat Orion
-Gamdias Achilles E2-L Gaming
-STANSSON UCE504BE (ezt csak egy posztban láttam)Bármi segítséget/ajánlást előre köszönök, ne az árat nézzétek (azért max. 60k, de tényleg). Egy kényelmes és hosszan kitartó széket keresek, mert már két éve egy Kring Fit-em van és utálom.
-
Igen, megcsúsztam az idővel xD
Összerakódott a szék, teljesen fájdalom mentem volt. kb fél órája használom úgyhogy túl sok infot egyelőre nem tudok mondani.
Nem nyekereg ez egyelőre jó jel xD jelenleg a 13000%-os poliészter gatyómban ülök rajta és még nem forrt fel az alsó felem szóval az is jó pont. Kicsit keménynek tűnik, ez nem pozitív vagy negatív hanem tény. Valaki kérdezte az allját nem tudom már ki, műanyagból van de masszívnak tűnik. (persze az idő eldönti) 185cm magas vagyok, a szék felső kivágása kicsit kényelmetlen helyen van. Igazából semmi olyan nincs amit ne lehetne megszokni. Kartámaszokat könnyen lehet beállítani, ahogyan a háttámla dőlését is. Én nemhiszem hogy használni fogom a deréktámaszt, vagy a fejpárnát de jó dolog hogy van. Szerintem egyelőre ennyi még talán a designról lehetne szó. Én a teljes feketét vettem, teljesen rendben van szeretem a letisztult dolgokat. Ennyit tudtam írni első élményeknek
szerk: műanyag a textil és nagyon félek hogy statikusan feltöltődöm és megráz, ez az mikor kicsomagoltam a zacsijából megtörtént xD -
Bogyi007
veterán
Nézegetem a székeket mivel úgy néz ki 2020 lehet hogy a végén még megajándékoz egy újabb sérv esélyével - 2015 márciusában már átestem egy kiszakadt lumbális jobb oldali porckorong-sérven amit frankón rendbetett Prof. Barzó Pál Szegeden.
Most újra bebaxott a sors, előboltosulásom van ami elért egy ideggyököt és ha nem sikerül visszahozni sok tornával, gyógymasszázs és mindenféle elektródás kezelésekkel, akkor baj lesz. Persze ehhez nem ideális a Covid helyzet sem,, ami miatt a kis vegyesboltunkban nem vagyok éppenséggel kímélő üzemmódban sem.
De legalább kaphatok egy valamirevalóbb széket itthonra.
Ezt a fajtát ismeri valaki?A színe nem érdekel igazán, úgyis padlásszobába a bagolyváramba lesz. Ha tudtok valami hasonlót arban/minőségben nyugodtan írjátok be.
Sajnos anyagilag a keret szűkös, nagyon nagyon 35000 a teteje..Köszi!
-
HellGreg
őstag
válasz
Cathulhu #5082 üzenetére
Hát, szégyen nem szégyen, 20% kedvezmény van mimden gamer székre az xxlutzban, vettem egyet. Ami nem tűnt fel, hogy rgb fénypompa is van benne, most úgy érzem magam mint egy konzumidiot, nem ez volt a cél ugyanis, de azért jól néz ki karácsonyi hangulata van teljesen :D
Kényelmes, masszívnak tűnik, aztán más kérdés, mi lesz belőle idővel. Ez az: [link] -
mrviceguy
tag
válasz
Tsebacsi #5075 üzenetére
Igen - az a helyzet, hogy az elterjedt mechanikákból van két féle (szinkron, aszinkron), és abból ránézésre max 5 gyártó/beszállító, akik kottára ugyanazt a technológiát használják. (ez amúgy a székekre is igaz).
Ebből fakadóan minden székben van egy kis játék - nem, mintha nem lehetne megoldani úgy, hogy ne legyen, de amíg mondjuk egy SecretLab nem határozza el magát, hogy kitapossa a beszállítójából a holtjáték nélküli hintamechanika-zárást, addig bizony nem lesz változás
(Vennem kéne egy Recaro-t, hogy megnézzem ott is, de annyit nem ér) -
sanswithme
csendes újonc
Az Arenaracer-en le vannak árazva székek. Van egy 60k-ért.
Ez a Soleseat Orion, mit gondoltok róla?
Érdemes lehet megvenni? -
Jadro
veterán
Nekem is meglett a héten a Noblechairs epic ls én sem akarok kiszállni belőle. Örülök hogy nem adtam alább. Gyereknek meg rendeltem egy olcsó, átmeneti széket 7000 kemény forintért BF alkalmából. Kring alapszék. Viccesen néz ki az epic mellett. 🤣
-
Cathulhu
addikt
válasz
HellGreg #5081 üzenetére
Kringet felejtsd el, epp azon ulok, 4 eves, esik darabokra, mondjuk nem is a dragabb verzio, ez a sub 50-es kategoria. Vazat heggeszteni kellett neki, mert a muanyag darabokra tort, a legrugo hasznalhatatlan es a csapagy meg epp most morzsolodott szet egy hete.
Reszemrol soha semmi Kringet tobbet.En is abban a cipoben vagyok, hogy jo szeket keresek magamnak olyan 70k-ig, de nem igazan talalok. Emagot hanyagold szerintem, mert egy csomo szek ami ott a 60-70k-s kategoria arukereson 40-50-ert megy.
-
HellGreg
őstag
Sziasztok! Az emag kínálatából tudnátok esetleg ajánlani gamer széket olyan 50K ft-ig? A Kringből van elég sok, de nem tudom, milyen minőség, mert nem sok tesztet találtam róla. Ami fontos lenne, hogy fejtámlás legyen, és ne recsegjen-ropogjon már az elejétől kezdve.
Ha van nyak- és derékpárna akkor az jó, de nem feltétel.
Egyáltalán nem értek ezekhez a székekhez, ránézésre mind jónak tűnik, dehát...
Természetesen elsősorban HO munka miatt veszem, csak másodsorban játékra.
Itt van egy csomó szék, látom hogy akciósak, de árukeresőn nem igazán látok más boltokat, ahol árulják ezeket, csak az emagon, így nem igazán tudom azt sem, mennyire valósak az akciók. -
Hege1234
addikt
pár napja megérkezett a Secretlab titan székem
nagyon masszív
(3. on van a szobám szűk lépcsőkkel
előfordult pár b@zdmeg már a doboz megfogásánál is)
egyedül is összerakható
jól testreszabható
nagyon kényelmes
a szék kb hangtalan még mocorgás,gurulgatás közben isamire viszont még nem jöttem rá
hogy a deréktámaszt mi alapján kellene megfelelően belőni?
(most kb félig kitekerve használom) -
-
South Velen
addikt
válasz
Csokishurka #5076 üzenetére
viszont ha textilbőr vs műbőr a kérdés, akkor műbőr.
-
gyerecske
senior tag
válasz
Csokishurka #5076 üzenetére
Textil
-
Csokishurka
őstag
Egy gyors kédés, textil vagy műbőr?
-
Vesporigo
aktív tag
Tegnap megjött a Noblechairs Hero székem, összeraktam, kipróbáltam.
Első tapasztalataim alapján nekem nagyon bejön, rendkívül kényelmes, ki sem akarok szállni belőle. A Black Edition matt fekete színe is nagyon tetszik.Egy kérdésem viszont van a Noblechairs Hero tulajokhoz: másnál is jelentkezik az ülőlap/mechanika holtjátéka? (kb. 1 cm előre-hátra) Nem túlságosan zavaró, csak érdekel, hogy alapból így működik-e.
-
tonyrulez
őstag
Jysk-en most vannak leárazások, hogy mennyire valósak a kedvezmények, és melyik éri meg, nem tudom:
Irodaszékek
Gamer székek -
yrkalla1
csendes tag
Sziasztok,
Max. 50 ezer Ft-ig keresek gamer széket, HO és játék miatt, ami napi 10-12 óra ülést jelent. Műbőrt nem. Mit tudtok javasolni? Én ezt néztem ki, erről tud valaki infót adni, mennyire jó?
[link]
Köszönöm. -
Acheron
őstag
Sziasztok!
Jelen helyzet sajnos tartós HO -ba kényszerített, így el kellett gondolkodnom az ezeréves "főnöki (mű) bőr szék" -em cseréjén. Be kell látnom,, hogy napi 8 - 10 óra munka és esetlegesen még néhány óra játék komolyabb széket igényel, amiből nem összetört roncsként szállok ki nap végén. Ismerősöktől kaptam ajánlást Noblechairs Hero, ArenaRacer Dark Desert, SecretLab Titan vonalon, de pl ajánlották a Wau székeit is. 100 - 150k között úgy láttam, már találhatók hosszabb távra is vállalható székek - a BF alkalmával talán valamilyen kedvezménnyel is fogható valamelyik. 186 cm / 100 kg paraméterekkel bírok, és nem kifejezetten "csilivilli" gamer széket szeretnék, hanem olyat, amiben sok órát kényelmesen lehet tölteni (persze játszva is) A fentiekből (esetleg hasonló ár / érték arányú székekből) tudnátok ajánlani megbízható (és ha lehet, jó árú) beszerzési forrást?
#5062Vesporigo: Ezt már fel is jegyeztem, köszönöm, ha holnap délelőtt nem lesz jobb ajánlat, erre szerintem benevezek. -
mrviceguy
tag
válasz
balint017. #5060 üzenetére
A szövet mindegyik gyártónál karcol - szerintem azért, mert újdonság, más nem nagyon indokolja. ArenaRacer-nél is drágább a szövet szék: Supreme
Szerk: Bocs, ennél van integrált deréktámasz is, úgyhogy lehet inkább azért
-
válasz
sanswithme #5065 üzenetére
NITRO CONCEPTS E250-et rendeltem, hát mára nem jött meg, remélem holnap igen és akkor írok róla. Ez 50 körül van szerintem ennyi még belefér.
-
sanswithme
csendes újonc
És tudnál bármit ajánlani 40.000 Ft körül? Mert mindjárt vége a Black Friday leárazásoknak és Karácsonyi/téli leárazásig nem szeretnék várni.
-
South Velen
addikt
válasz
sanswithme #5063 üzenetére
a jysk mindennek a legalja, ingyen se kellene onnan több szék
-
sanswithme
csendes újonc
Hello,
láttam egy széket a Jysk-nél. Gondolom nem nagy durranás, de 40k körül nem is várok csodákra. Mit gondoltok róla?https://jysk.hu/dolgozoszoba/gamer-szekek/gamer-szek-lamdrup-fekete-zold
-
Vesporigo
aktív tag
Ha valakit érdekel, IPON-nál a NOBLECHAIRS Hero Gaming Chair Black Edition szék 125.790 Ft 2 év garanciával, ahogy látom, HA-n is ilyen árban adják.
-
válasz
sanswithme #5058 üzenetére
Üdv,
Én ezt rendeltem az oázisból 47.000+postáért:NITRO CONCEPTS E250. Ha minden jól megy holnap itt van es irok rola ha erdekel -
sanswithme
csendes újonc
Helló, most hogy leárazások vannak én is vennék egy kénylemes széket, csak fogalmam sincs milyet kéne. Mit tudnátok ajánlani 40k-ért?
-
gyerecske
senior tag
válasz
balint017. #5053 üzenetére
Szia!
Nekem kb ebben az árkategóriában ez vált be , nagyon kényelmes és nem izzadós műbőr bevonatú, hanem textil. AROZZI VERNAZZA Soft Fabric -
válasz
Craftsman-om volt, csak ajánlani tudom!
Egyedül az volt a bajom vele, hogy rövidek a lábaim és kicsit nyomott az ülőlap eleje combban, de:
1. Nem mindenki olyan elcseszett alkat, mint én
2. Lábtámasszal minden orvosolható (IKEA Dagotto, 4000 pénz)
A 70 ezres kínai jobbnak tűnő székeket minőségben verte, simán pariban tud lenni a komolyabb gyártók székeivel, és 5 év hazai gari! -
NITRO CONCEPTS E250-ről mit gondoltok?
-
atee
őstag
válasz
Elvileg jók az Arenaracerek. Nekem ugyan nem, de volt már vele itt a fórumon tapasztalat.
Mindenképp nézd meg a Noblechairs kínálatot is az aprón! -
balint017.
friss újonc
Sziasztok!
Most tervezek venni "gamer" széket és maximum 130k a keret .
Tudtok-e esetleg valamilyet ajánlani amit Ti is próbáltatok és bevállt vagy ami ár/érték arányban a legjobb jelenleg a piacon?
Eddig az ArenaRacer Craftmant illetve az ArenaRracer Dark Desertet néztem ki.
Ezekről van e esetleg valakinek személyes vagy ismerőse által valami tapasztalata?
Előre is köszi a segítséget! -
Viharlovag
csendes tag
válasz
Whysperer #5051 üzenetére
Én is megnéztem az oldalt, aztán rákerestem Google-be és kiadta az eredetit ahol 69€ helyett 200$ egy szék, ami reálisabbnak tűnik, viszont amerikai a cég és ha jól tudom 150$ felett már vám és áfa kötelesek a dolgok.
Ha valaki rendelt már tőlük, engem is érdekelne hogy igaz-e vagy hogy milyen minőségűek ezek a székek.
Ez az eredeti oldaluk egyébként: The Best Gaming Chairs – GTRACING
-
Whysperer
addikt
Sziasztok. Erről mi a véleményetek? https://chairs.gtracing.top/gtracing-ace [link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hoppá: elindult a One UI 8 béta program!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Futás, futópályák
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- További aktív témák...
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest