- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Gaming notebook topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
scabi78
senior tag
Sziasztok,
Egy 12 éves műbőr irodai széket szeretnék lecserélni valami gémerre. Minél egyszerűbb legyen, szeretnék derék- és kartámaszt. Újonnan vásárolnám és max. 40k lenne rá a keret.
Hétköznap 5-6 órát használnám, hétvégén 10-12, 174/72.
Mit ajánlotok?
köszi -
J0shu4M1ll3r
senior tag
Sziasztok!
Autonomous ErgoChair 2-vel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Milyen a minősége?
Vásárlás: 339 eur + 71 eur a tax, ezen felül kell még valamit fizetnem, amikor kihozzák, vagy ez a tax tartalmazza az adó+vám meg egyéb költségeket?
Fekete vagy esetleg az egyéb színű javasoltabb takarítás szempontjából?
Köszi! -
atee
őstag
Egyébként már ott gyanús, hogy 200kg. teherbírást írna rá...a komolyabb székek is 150kg ig vannak hitelesítve. Nagyobb össztömeggel mint ez a 21kg. Tehát valószínűleg több anyag is van bennük.
Megnézném én azt a 200 kilós ember aki egy ilyen székben ül és nemhogy kényelmes neki, de még össze sem szakad alatta. -
Julot
aktív tag
Én még 39990.-ért láttam meg, és valójában meg is rendeltem. De lehet lemondom. Sajnos most nem tudok ennél többet kiadni egy székért, viszont muszáj vennem valamit.
Néztem még ezt a Stansson.-t , nem tudom ez milyen. A vélemények ilyen oldalakon ( az edigitalon is) nekem nem kellő alap. Az itt elhangzottakra jobban adok.
Talán még szóba jöhetne ez az LC-Power is.#4995 bepken: Ez az emagos szerintem valami teljesen noname, "maradék alkatrészekből összerakott" koppintás. Amitől még lehet jó, de abban egyáltalán nem bíznék. Sokat mond nekem, hogy nem találni róla semmi infót, semmi véleményt.
-
bepken
veterán
lehet nem pont ennél a színnél, de valamelyiknél (talán a fekete variáns) volt több negatív értékelés. nyilván nem ilyen vásárlói hozzászólások alapján vásárol az ember, de látatlanban ezek miatt nem mertem megvenni.
[link] - ez viszont hasonló árra van leértékelve. viszont emagról lévén szó nem csodálkoznék rajta, ha ez a termék egyébként is ennyi (vagy talán még olcsóbb) lenne náluk egész évben...
ebben így ránézésre megvan, amit én keresnék (háttámasz, állítható kartámasz, magasabb háttámla), viszont egy rohadt visszajelzést nem találtam róla se magyar se külföldi oldalakon -
tomazin
veterán
válasz
Csokishurka #4988 üzenetére
ezért a pénzért szemetet kapasz "gamerböl". kb ikea marcus van ennyiért, ami vállalható
-
Csokishurka
őstag
Sziasztok,
Sajnos a közel 7 éves teszkós székem kezdi megadni magát és gondolkoztam beruházok ey gamer székba így a black friday közeledtével. Egy kb 30-35 ezret szánnék rá.
Esetleg valaki vett már ennyiért széket ami neki bevállt?
93 kg körül vagyok.Köszönöm!
-
Julot
aktív tag
Sziasztok!
Erről a székről mi a véleményetek? Van valakinek tapasztalata vele?
Gamdias Achilles E2 LKöszönöm!
Üdv,
Julot -
mattheus
őstag
válasz
MCGaiwer #4977 üzenetére
Talán ebbe a kategóriába tartozik a Steelcase is. Én pár héttel ezelőtt vettem egy Steelcase Gesture széket. Egy Playseat l33t blue-t váltott. A kettő között ég és föld a különbség, de egyáltalán nem vagyok meggyőzve, hogy a többszörös árkülönbözet annyival jobb / több komfortot is ad.
Egy biztos széket, ha hosszú időre akarsz vásásrolni, akkor ártól függetlenül ki kell próbálni, mint az ágybetétet. Nem 1 percre, nem két percre, hanem minimum fél vagy 1 órára, de igazság szerint az is csak közelítőleg mutat valamit. A kényelmetlenségek, fájdalmak sztem olyan 4-5 óra konstans használat után jelentkezik.Most , hogy napok óta ismét Home Office-ban vagyok, a széket egyébként megfelelőnek találom, de ilyen árban és azt gondoltam, hogy frissebben fogok belőle kikelni, mint ahogy beleültem. Na ez nem így van, igaz nem is rosszabbul.
-
Vesporigo
aktív tag
Miben más a PU-hibrid bőr a műbőrhöz és a valódi bőrhöz viszonyítva? Próbáltam visszakeresni a topicban, láttam is, hogy páran már vettek PU leather széket, de nincs túl sok infó. Mennyire tartós (műbőrnél sokan panaszkodnak, hogy foszlik), és mennyire "lélegzik" (bőrnél meg amiatt panaszkodnak, hogy beleizzadnak)? Talán ez lenne az arany középút?
Árban legalábbis a kettő között van.
-
válasz
MCGaiwer #4980 üzenetére
Nem fogsz találni Noblechairs-ből, AK Racingből, Nitro conceptsből. Secret labs-nak sincs. Ezek prémiumabb gémer székek.
Prémium irodai/ergo székeket én nem tudok mondani, arra volt/van itt pár fórumtag, de ők egyelőre csendesek. Esetleg olvass vissza pár hetet/hónapot, mert volt róluk szó, csak igen ritkán. -
bepken
veterán
én debrecenben csaptam egy kört előző hétvégén, de azt kell mondjam, nem lettem okosabb....ugyanolyan komfortérzetem volt egy 150k forintos székben, mint egy 30k forintosban. vagy inkább ugyanúgy nem volt meg....
bár őszintén szólva ezidáig sosem nézegettem egy szék paramétereit, mert nem érdekelt. valószínűleg ez is közrejátszik
-
danzatore
újonc
Igazad van, vakon repültem
de ezt inkább bevállaltam most a vírushelyzetben, meg nekem messze van Pest...s annak ellenére, hogy én így vettem széket, én is látom, hogy lehetőség szerint mindenképp érdemes kipróbálni vétel előtt, sokat filóztam előtte, hogy menjek-e. Ezt a széket amúgy épp ki lehet próbálni, de sajnos ez sok másikra már nem igaz...
Igen a háttámla fel-le mozgatható, nem is azzal van a gond, hanem hogy az alapállás utáni első fix hátradöntés után a fejtámla jobb lenne, ha közelebb lenne állítható a fejemhez, tehát "mélységében" és nem magasságában nem passzol így annyira.
-
k5.20
senior tag
válasz
danzatore #4966 üzenetére
HA jól érzékelem vakon vettél széket.
HA igy volt, az hiba, itt sokszor leírták már előttem, hogy ki kell próbálni.
Én is azt vettem a napokban, amit Te, de én elmentem, ücsörögtem benne, meg a többiben is, aztán ezt lett.
Én az ár/érték dologgal elégedett vagyok, sokat olvasgattam előtte, hogy milyen lehetőségek vannak. Azokhoz viszonyítva nem rossz.
A WAU2 volt még versenyben, de ott most nincs nyitva az üzlet, nem tudtam kipróbálni, maradt ez.
A fejtámla miatt kérdezem, de biztos tudod, hogy az egész háttámla mozgatható fel-le.
Úgy sem jó? -
q13579
senior tag
Sziasztok,
Szeretnék 50 körül venni egy széket (óriási meglepetés - otthoni melóra
. Irodában az IKEA Jarvfjallet van használva, azzal alapvetően elégedett vagyok.
Viszont most lenne lehetőség ugyanennyiért egy hibátlan AKRACING Overture forgószéket is vásárolni alig használtan. [link]
Többet tudnak lényegesen ezek a "gamer" székek, mint pl. a Jarvfjallet?
Köszi előre is.
-
estikornel
tag
válasz
danzatore #4966 üzenetére
Használd egészséggel, remélem nem bánod majd meg a döntést, mert valóban nem az olcsóbb befektetések egyike. Amiket írtál kontrának az egy más felszereltségű modellben, X8 yoga vagy nem is tudom melyiken pont szerepel de az már jóval drágább és csak pár percre próbáltam én is az üzletben, így nem volt vele semmi tapasztalatom.
-
tomazin
veterán
ahogy nézem folyamatosan jutnak el oda az emberek, hogy megunják az otthoni, nem éppen homeofficera vásárolt széküket. én egyelőre hagytam ezeket a székeket amiket itt a topicban ajánlgattak, mert kipróbálni nincs idöm, beállítottam egy figyelöt az ikeás székre (mert az sincs készleten, most jött pár darab JÄRVFJÄLLET), aztán ha majd nem lesz kényelmes visszaviszem.
szóval nem csodálkozom, ha máshol is úgy próbálják összerakni amijük van raktárban. -
danzatore
újonc
Nah megjött az Emagra X5 Office székem, megosztanám a tapasztalatokat.
1. Szállítás: tragikomédia
Megrendeltem az irodabutikban, kihozta a GLS, de már a futár mondta, hogy hát a csomag nem volt lezárva rendesen ezért kárjegyzőkönyvet vettek fel és leragasztották újra. Nah szuper, kibontottam és tényleg volt jó pár felületi sérülés az alkatrészeken
, így kontaktáltam az irodabutikot, ott készségesen segítettek, bár egy csomó fényképet kellett csinálnom. A végén az lett, hogy küldenek egy újat, ezt meg csomagoljam vissza és küldjem vissza. Ok így is lett. Megjött az új szék. Örömmel bontom ki, de megint hamar legörbült a szám széle, mert a mechanikához tartozó kar műanyag vége le volt törve
. Na kontakt megint, mondták, hogy az lehetetlen, mert most sokkal jobban becsomagolták. Itt derült ki amúgy, hogy ez valójában nem a gyártótól jön - mert ott mostanában hiány van - hanem ott az üzletben legózzák össze a készletből és ők csomagolják be (WTF!?). Round 3: kontakt, 3 különböző emberrel telefonálás, majd az lett, hogy küldenek egy mechanikát, ami aztán megjött egy Spinalis szék dobozában tele szivaccsal, szerencsére épségben
2. Összerakás: viszonylag gyorsan össze lehet rakni a széket, bár a csavarok nem mindig siklottak akadálymentesen a menetben és azzal az egy kis imbuszkulccsal azért brékelni kell, de ikeás zsonglőröknek ez nem lesz fura. A mechanikát az ülőlapra szerelésnél nehéz pont egyenesre beállítani, mert hosszúkás lyukak vannak és el tud mozogni. A karfát már szerelésnél lehet az ülőlaphoz közelebb vagy szélesebbre rögzíteni.
3. Kinézet/anyagok: a szék viszonylag jól néz ki, a háló erősnek tűnik (bár ez idővel fog kiderülni, hogy nyúlik-e), az anyaghasználat elég jó, de nem prémium, a karfák felülete kellemes, puha műanyag, az ülőlap párnázása nekem pont megfelelő, a görgők viszonylag halkak.
4. Testreszabhatóság: a karfák függőlegesen, kicsit oldalirányban és előre-hátra is állíthatók, az frankó. A háttámla magasságában állítható és a deréktámasz is külön, azonban a deréktámasz mélységében (előre-hátra) nem, ami kicsit hiányzik, de be tudtam kvázi lőni a derekamhoz. Az ülőlapot sajnos nem lehet előre-hátra állítani, nekem jobb lenne, ha egy kicsit még közelebb tudnám hozni a háttámlát. A legjobb ülőpozíciót még nem nagyon találom, mert alapból nagyon meredek a háttámla és egy kicsit lejt az ülőlap előre, a következő fokozatban viszont már eléggé hátradőlős, éppen ezért ha a fejtámlát is használom, akkor már lefelé kell néznem, vagy a monitort kéne kicsit magasabbra tenni (ami amúgy ergonómiailag rendben van, a horizontom szintjében van a monitor felső kávája). Tehát a háttámlát lehet dönteni és vannak fixálható fokozatok is, bár fixált pozícióban nagyon kicsit mozog és kattog. A fejtámlát (ami opcionális, egy csavarral fel lehet tenni) lehet magasságában állítani és billenteni, de sajnos csak kis határok között.
Pro:
- jó ülőlap párnázás
- minden irányban állítható, kényelmes karfák
- a mesh háttámla erősnek tűnik
- viszonylag stabil szerkezetKontra:
- ár/teljesítmény nem igazán jó, 105e HUF azért sok volt érte
- előre-hátra nem állítható ülőlap
- mélységében nem állítható deréktámasz
- a fejtámla csak nagyon kis határok között állíthatóHa valakit érdekel bármilyen részlet még, szívesen segítek. Köszi @estikornel-nak az előzetes infókat.
-
MCGaiwer
addikt
ergonomikus széket szeretnék otthonra, kb 300.000Ft-ig (vagy környékén). Itthon melyik márkánál lenne érdemes körülnézni?
-
Warpig
aktív tag
Sziasztok!
Vélemény a nitro concepts x1000 székről? Van esetleg valakinek?
Köszi!
-
mrgergoke
aktív tag
Sziasztok!
Eldöntöttem, hogy szeretnék venni hosszútávra egy irodai gurulósszéket. Napi 10+ órát nagyon simán ülök benne, ezért olyat szeretnék, amire minimum 3, de inkább 5 év gari van, és valóban átgondolt, bevált, ergonomikus, kényelmes fajta. Semmi fancy-ség nem kell (gondolok itt a dizájnra, meg a különféle burkolatokra), csak tudjak vele hintázni, és legyen derék- és fejtámasza, meg padlóbarát görgői.
Az elsődleges szempont, hogy egészséges testtartást nyújtson/hozzásegítsen és valóban kényelmes és szellős legyen. A keret, amit rászánnék, max. 200e Ft, de szívesebben maradnék a 100-150e Ft közötti sávban. Az alábbiakat néztem eddig, hogy talán érdekesek lehetnek. Ajánlásokat nagyon szívesen veszek! Köszi előre is!Itt nézelődtem jobbára: www.irodaszek.net
-
Biga123
addikt
Erről van valakinek infója : wels3g200.
Tippem szerint kikás szék lehetett. -
mrviceguy
tag
válasz
Ivy.4.Ever #4956 üzenetére
Ez a magyar alternatívája szvsz:
Arenaracer Premiere -
Ivy.4.Ever
őstag
Secretlab Omegáról mi a véleményetek? Van itthon is kapható alternatívája?
-
TomBond
aktív tag
-
Vaze
őstag
Tegnap megerkezett a Titan,mikor kinyitottam a dobozt,mar akkor elvoltam ''ajulva'' hogy micsoda minosegi csomagolas.(sosem vettem meg ennyire draga szeket)
Miutan osszeszereltem,beleultem es abban a pillanatban bele is szerettem
Nagyon kenyelmes,nagyon elvezemHal Isten,ezen a szeken semmi sem recseg vagy ropog,kop kop kop,hihetetlen halk az egesz,imadom
Orulok hogy ezt valasztottam!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest