Hirdetés
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- SSD kibeszélő
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Amazon Fire TV stick/box
-
PROHARDVER!
Ez a topik azért jött létre, hogy segítséget nyújtson a széket kereső fórumtársaknak.
Mi, akik segíteni próbálunk a vásárlásban, fontosnak tartjuk, hogy olyan típusokat ajánljunk, amivel szélesebb körű gyakorlati tapasztalat van. Semmilyen széket nem ajánlunk a gyártó marketing szövegei alapján, és a tisztánlátás kedvéért egyikünk sem dolgozik egyik boltnak / gyártónak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
addikt
Ha direkt lökdösöm, akkor is inkább csak oldalvást tudom kilengetni, magam felé nem igazán. Tehát életszerű helyzetben használva nálam nincsenek különösebben stabilitási gondok. Most megnéztem az Ikea oldalát, elvileg mindhárom méretű váz 100kg-ig terhelhető, szóval csak a ráhegesztett zártszelvények hossza különbözik, a lábak nem. 25 kg a lap, elvileg még engem is ki kellene bírnia.
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.A nokiáról meg annyit, hogy nekem csak jó cuccaim vannak.

Új hozzászólás Aktív témák
- SONY LCD és LED TV-k
- Melyik tápegységet vegyem?
- MasterDeeJay: Legújabb retró beszerzésem - 3Dfx Voodoo4 4500 32Mb
- Gumi és felni topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- Diablo IV
- Bemutatta a Tecno a Pova Curve 2 5G-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M1 Max 64GB RAM 8TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4414
- Prémium! Bambulab bontatlan filamentek (PLA - PETG- ABS) ÁFÁS- számlával eladóak készletről!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Akárhogy is, az enyém - koppkopp - jól szuperál, ne is legyen semmi baja. A szobámnak új aljzata is lesz, igyekszem tükörsimára húzni, hogy véletlenül se kelljen buzerálni a lábakat.
LLKobe