Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Asztrofotózás
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Melyik tápegységet vegyem?
- ASUS ROG Ally
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
RAiN91
őstag
válasz
ANDROID??? #1547 üzenetére
A markus miért jó? (nem próbáltam, csak kinézetre nem tetszik, nem kötekedés képp kérdezem, csak tudni szeretném). Csak IKEA nincs a közelben. Mömax van, arról mi a vélemény? Példa.
-
-
ANDROID???
addikt
Markus szövet legfeljebb sötétszürke, a fekete az bőr..
Az apróhirdetés jóf.... van. -
madar2252
csendes tag
Sziasztok, gamer széket szeretnék, van valami javaslatotok, hogy hol lehetne megnézni \ kipróbálni párat Budapesten (nagyáruházakon: IKEA, JYSK, Kika kívül). Én egyelőre csak a Pixelt találtam, ahol azt írták hogy ki is lehet próbálni székeket, de még ott sem voltam.
köszi! -
F-ECT$
titán
válasz
ANDROID??? #1542 üzenetére
Huh, akkor megnyugodtam, mert nem maradtam le róla, ugyanis nekem fekete jöhet csak szóba.
-
F-ECT$
titán
Markusra milyen akció volt egyébként múlt hónapban?
Érdemes rá várni új akciót, vagy most hónapokig tuti nem lesz, mert nem rég volt?
Nekem egyébként az olcsóbb (szövet) jobban bejött, bár annak kicsit gagyibbnak tűnt a karfán lévő gumi(?).
-
Underhun
csendes tag
Sziasztok , mit ajánlanátok 50 ezer Ft körül , elég sokat ülök gép előtt ugyhogy valami jó kényelmes kellene.
A válaszokat előre is köszi. -
-
SkyS1gn
félisten
válasz
ANDROID??? #1534 üzenetére
Néztem mi a különbség a Markus és ez között? Szinte u.a.
-
ANDROID???
addikt
válasz
ANDROID??? #1533 üzenetére
-
ANDROID???
addikt
Sziasztok,
két széket néztem eddig, Ikea: a Markus és a FLINTAN. A Markus kényelmesnek tűnik, természetesen sikeresen lemaradtam az augusztusi akcióról
A bőr nem győzött meg túlzottan, tartósabbnak tűnik a szövet. Simán megéri a felárat, a Flintan székkel szemben, esetleg van jobb ajánlat ezektől? Természetesen a tapasztalat érdekel, mert a leírásokat el tudom olvasniA karfa szükségességén is gondolkodom, bár attól, hogy van hozzá nem kötelező rátenni. Az a gond, hogy a hely elég kicsi, úgy 68-72 cm, ahová a talp tuti elfér, de a karfa az asztal kialakítása miatt elképzelhető, hogy útban lesz.
Hasonló kialakítású az asztal, gyanítom simán bezavar a karfa a gombsor tartónál. -
Kiprobaltam a jyskes 60 ezres gamer fotelt, uristen mekkora fos. Hogy lehet abba ulni? Vagy lehet nem a 30 eves korosztalynak gyartjak?
-
RAiN91
őstag
Sziasztok
Számítógéphez keresek széket, ami nem forog. Bőr, vagy legalább bőr hatású, és puha, vastagon párnázott, strapabíró. Létezik ilyen? A keret kb. 40e Ft lenne.
-
SkyS1gn
félisten
Üdv, milyen széket ajánlanátok olyan 20-30k-ig? Ezt a Suzukit gondolon nem éri meg
., néztem még ezt esetleg.
[link] -
Sordoran
addikt
Sziasztok!
Elég régi és viseltes székem van, és gondoltam ideje lecserélni. Olyan 25-30 ezres keretet szánok rá most (amennyiben lesz ennyiért ajánlott), és lehetőleg olyan kéne amit Nyíregyházán ki tudok próbálni, tehát kapható pl. Jysk-ben. Itthonra kéne, napi 2-3 óra használat, átlagos testalkat, tehát semmi extrém igény.
Előre is köszönöm a segítséget!
-
-FreaK-
veterán
válasz
Benhill #1527 üzenetére
Nem hiszem, pedig érdemes lenne
itt linkeltem még pár hasonló széket, azért van választék ebben az árkategóriában, nézz körül a magyar webshopokban. Viszont én nem adnék ki ennyit egy ilyen székért próba nélkül. Ha teheted menj el egy boltba ahol ki lehet próbálni sokfélét. BP-en van több ilyen hely ha jól láttam.
-
Benhill
senior tag
Sziasztok.
ANTARES Edge-t, használ valaki? Szeretnék véleményt kérni róla.
Nagyon jól hangzik, az állítható, nyak, derék, kar és hát támla. 70ezerért kicsit sokallom.
De 70 ezer körüli összegért tudtok jobbat ajánlani?
Széket akarok venni, és a kartámla állítás fontos lenne, mert nem mindennapi a karom -
-FreaK-
veterán
Ezért nagyon fontos az állítható kartámasz. Az az ergonómiailag helyes pozíció, ha az alkarod közel 90°-ot zár be a testeddel, ehhez az ülőlap és az asztal lapja között viszonylag kis távolság szükséges. Nekem pl. most nem tud becsúszni alá, nem kényelmes az ülőhelyzet. Sőt még célozni sem tudok úgy ahogy régen játékokban, mert túl magasan van asztal az ülőlaphoz képest.
A múlt hét végén voltam egyébként a közeli Jysk-ben, végig néztem a székeket, de egyiket sem venném meg. Az itt is linkelt, akciós "racing" szék-el az volt a legnagyobb bajom, hogy túl kicsi minden irányban. De ha már ott jártam vettem viszont egy ilyen 2000Ft-ra leárazott székpárnát (nincs ezek között), plusz ráraktam még egy puhább itthoni párnát, és ezzel már kicsit jobb pozícióban ülök.
Az igazi viszont egy rendes, állítható szék lesz, majd ha megtaláltam az igazit
-
F-ECT$
titán
Ezek a nagyobb székek nálatok beférnek az íróasztal alá, be tudjátok húzni magatokat rendesen?
-
Landon
addikt
Tegyel mar meg nekem 2 dolgot ha idod engedi, kerlek:
1: a szek aljan levo jobbra/balra tekerheto butykot tekerd teljesen el ameddig tudod abba az iranyba amelyikre azt irja, hogy "loosen". Ha jol emlekszem akkor orajarassal ellentetesen.
2: az oldalso kiallo kart huzd ki jobbra, hogy unlock-old a dontesi funkciot.
3: probalj meg ovatosan igy hatradolni, hogy dol e a szek. Mert igy kene.Ez egy jo teszt nekem is mert ha igy is csak nagyon nehezen dol neked is akkor nem az en szekemben van a gond hanem ez ilyen.
Nem tudom neked mennyi ideje van meg de lehet hasznalattal javul a dolog.
-
Landon
addikt
Sziasztok,
Vannak itt esetleg AKRacing ProX tulajok?
Nagyon kene egy kis segitseg:
Tegnap szereztem be egy ilyen csodat, minden szuper egy dolgot kiveve: hiaba unlockolom a dontest es hiaba allitom a tension adjusterrel (ules alatti tekero) a tension-t a leglazabbra, meg igy is nagyon nehezen tudom cask a szeket hatradonteni. A sajat sulyommal nem is megy (pedig nem vagyok egy nadszal) cask ha labbal is nyomom a talajt.
Fontos, hogy nem a tamla donteserol beszelek, hanem a szek hatradonteserol ami akkor mukodik ha a kis oldalso kart kihuzom. Az elozo irodai szekemnel ez teljesen jol mukodott es kenyelmes is volt a ProX-nel viszont hasznalhatatlan annyira erosen kell nyomni a talajt, keptelense hatradolni benne.
Felvettem a gyartoval a kapcsolatot es azt mondtak ezt latatlanban nehez megallapitani de szivesen kuldenke egy ujat. Lehetoseg szerint nem szeretnek keresztul esni egy hosszas cseren es heteket varni hiaba... Ezert lennek nagyon kivancsi masoknak mik a tapasztalataik.
Koszonom!
-
Fernet
senior tag
IKEA - MARKUS
Pár hete van meg a szék, de hátradöntve elkezdett nyikorogni. KB 70% dőlésig teljesen hangtalan, utána nyikorgog. Csavarokat meghúztam de nem befolyásolt semmit. Mit érdemes csinálni vele? Nem olyan vészes, de vásárlás után totál hangtalan volt és most zavar kicsit.
-
Sziasztok!
~2 méteres magasság és mackós testalkat mellé tudnátok ajánlani jó széket? Keretben igazából passz, fogalmam sincsen, hogy mennyi az annyi. Az irodában TRAPPEDAL-t használok, ennek a mérete kb. akkor lenne nagyon kényelmes, ha 1,2x nagyobb lenne. Háttámlája nem elég hosszú, a derekat pedig nem tartja tökéletesen. Gondolkoztam a gamer székeken, de egyrészt a legtöbbnél bénán van a válltámasz/fejvédő imitáció lemásolva és csak begörbítené a hátat, másrészt a lábrésznél is csak feleslegesen összefogná a lábamat. A háttámlák íve megint jó kérdés, mert a magasságom miatt általában rossz az ülés íve, pont nem ott támaszt, ahol kéne.
-
Yasuo
aktív tag
Sziasztok!
Kérdeztem már egy-kétszer itt székvásárlással kapcsolatban, de sajnos nem jutottam előrébb, még mindig nem sikerült döntenem...
Továbbra is maximum 40- nagyon max 50ezerFt-ot szánok a székre, ennél többet kiadni érte nem látom értelmét, és nem is tudok jelenleg. Eddig a Nitro Concepts C80 Comfort széket nézegettem, de elég sok negatív véleményre bukkantam, ezért elbizonytalanodtam.
Próbálni székeket sajnos nincs lehetőségem, így maradt a netről rendelés.
Ennyiért milyen széket ajánlotok?
Köszi! -
F-ECT$
titán
Új széket keresek, fekete színben, ne legyen nagyon csicsás. Fontos a kényelem, és jó lenne ha 6-8 évet kibírna (bár tudom, hogy ez manapság már nem divat).
A Jysk-ben most akciós a Langemark (mint ahogy páran már írták is), erről született azóta vélemény? (Ugynainnen Aggestrup?)
Esetleg más ajánlott max ~50e Ft-ig?
-
abyssc2
tag
Sziasztok,
Tart még a 27k-s Markus akció, vagy ez csak szeptemberben volt?
Szerintetek érdemes várnom akcióra, vagy a közeljövőben nem lesz, és ha tetszik vegyem meg 40-ért?Még nem próbáltam, de a hozzászólások alapján elég jó széknek tűnik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asztrofotózás
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- ARC Raiders - Új előzetesen a hamarosan induló tech teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest