Új hozzászólás Aktív témák

• LLKobe

veterán

válasz Cifu #11882 üzenetére

...korántsem lehet mindig azzal lekezelni, hogy "megfejeljük" egy kicsit a vételárat...
    ...Azért az emberek többségének a 80e Ft-s szék is már fájdalomszint....

Én itt azért megkülönböztetném azt aki alkalomszerűen ül a székben, és megkülönböztetném azt aki hivatásszerűen.
    A kettő nagyon nem ugyanaz, és az első csoportnak nem is azzal kezdünk hogy 150 és felfelé.

A második csoport viszont... Szvsz. aki értelmiségi munkát végez, napi 8-8+ órát a székben ülve otthon, na ők az azok akiknek véleményem szerint ez nem luxi, hanem munkaeszköz. Egy ács is tud dolgozni tízezres black & decker szerszámokkal, csak ha komolyan csinálja, hamar rájön hogy bizony szükség van a minőségi eszközökre, a saját jól felfogott érdekében. És ott bizony több százezer egy gép.
    Szerintem az ülőmunkával is ez van: vagy előre beruházol egyre, vagy megvárod míg már fáj, és akkor veszel egyet. És nézzük reálisan, aki home office-ban értelmiségi munkát végez, így vagy úgy megengedhetne magának egy minőségi széket (és itt nem az 500k-sra gondolok, hanem legalább egy 100-150k-sra) kérdés hogy érzi-e annyira fontosnak a kérdést hogy megvegye.
    Nem turkálok én senki zsebében, ez az én meglátásom.

Illetve a harmadik kategória szerintem a komoly gamerek, az meg megint egy külön kérdés...

[ Szerkesztve ]

Through the darkness of future past, the magician longs to see one chance out between two worlds... Fire walk with me!

Új hozzászólás Aktív témák