Hirdetés
- HTPC (házimozi PC) topik
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- TCL LCD és LED TV-k
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Hobby elektronika
- Milyen RAM-ot vegyek?
- OLED monitor topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
LLKobe
veterán
...korántsem lehet mindig azzal lekezelni, hogy "megfejeljük" egy kicsit a vételárat...
...Azért az emberek többségének a 80e Ft-s szék is már fájdalomszint....Én itt azért megkülönböztetném azt aki alkalomszerűen ül a székben, és megkülönböztetném azt aki hivatásszerűen.
A kettő nagyon nem ugyanaz, és az első csoportnak nem is azzal kezdünk hogy 150 és felfelé.A második csoport viszont... Szvsz. aki értelmiségi munkát végez, napi 8-8+ órát a székben ülve otthon, na ők az azok akiknek véleményem szerint ez nem luxi, hanem munkaeszköz. Egy ács is tud dolgozni tízezres black & decker szerszámokkal, csak ha komolyan csinálja, hamar rájön hogy bizony szükség van a minőségi eszközökre, a saját jól felfogott érdekében. És ott bizony több százezer egy gép.
Szerintem az ülőmunkával is ez van: vagy előre beruházol egyre, vagy megvárod míg már fáj, és akkor veszel egyet. És nézzük reálisan, aki home office-ban értelmiségi munkát végez, így vagy úgy megengedhetne magának egy minőségi széket (és itt nem az 500k-sra gondolok, hanem legalább egy 100-150k-sra) kérdés hogy érzi-e annyira fontosnak a kérdést hogy megvegye.
Nem turkálok én senki zsebében, ez az én meglátásom.Illetve a harmadik kategória szerintem a komoly gamerek, az meg megint egy külön kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Dell Latitude 5350 13.3" FHD IPS Intel Ultra 5 135U 32GB 512GB NVMe gar
- Powercolor RX 6800 Fighter 16 Gb újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest