- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
- Néha instabil lehet az NVIDIA GeForce RTX 5080 Founders Edition VGA
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
Új hozzászólás Aktív témák
-
idegen lény
őstag
Oké, ezeket mind az ő oldalukról másoltam ki, és a Te esetedre ez nem is vonatkozik, hiszen nem hibásan vásároltad, és feltételezem, hogy az egy éves jótállási idő még akkor nem telt le, de ezt nem említetted. Gondolom, azért ők is átnézik őket, és nem tesznek ki hibásakat. De azért mindenki ellenőrizze le vásárlás előtt ezt is, mert biztosan sokan próbálgatják őket, az a biztos. Tudom, hogy új székeket is árulnak, azoknál ki is írják rendesen, hogy újak, csak hát a törvény szerint a használtaknál is ki kéne írniuk, de nem nekem fog fájni, ha ezért egyszer megbünteti őket a fogyasztóvédelem.
[ Szerkesztve ]
AVerMedia Game Capture HD C281 játékfelvevő olcsón eladó! Xbox360, PS3 és Wii játékokhoz! Pesten házhoz viszem!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Új fotókon a OnePlus Open 2 alapját adó Oppo Find N5
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Óra topik
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- iPhone topik
- Poco X4 Pro 5G - a jobb testvér
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- Earfun Air Pro 4 Fülhallgató ANC - alig használt - 2 év jótállás (GearUp Kft.)
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12800H RTX A1000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Asus Zenbook Pro Duo 15 OLED! i9-11900H/32GB/RTX 3080/1tb ssd/Dupla Touch Kijelző/4k Oled Kijelző
- Samsung Galaxy S24 ULTRA 12/256 (NEM szolgáltatótól és NEM részletre vásárolt) -BESZÁMÍTOK!-
- 2db MacBook Pro 13" retina, Core i7 3,1GHz, 16GB RAM, 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest