- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz CriticalHit #24 üzenetére
Az egy időben, az mikor? 20 éve?
Mert nagyjából akkor igen, hullottak ,csak eltelt " pár év" és fejlődött bizony a Teapo is.
Az nem lehet érv, hogy neked személyesen a Teapo tiltólistás, és bármely táp esetében, ami Teapo-t tartalmaz, kerülendő...
Ez nem így kéne hogy működjön ajánlós topicban sem.
20 éve esetleg az FSP GLN-kben a CapXon-t épp Teapo-ra váltották le... ÉS az még csak a belépőszint...
De minden kondiból fordulhat elő szarabb, nem szentírás, hogy csak a japán az istenkirály és más már nem is lehet jó.
Nehezen tudok egyetérteni az ilyen kategorizálással és skatulyázással.
A másik, szerintem ezt bízd azokra, akik tényleg szerelnek és tápokat.[ Szerkesztve ]
-
totomusic
tag
válasz CriticalHit #24 üzenetére
Japán kondenzátorok a minőségükről híresek, talán ezzel jobban el lehet adni a prémiumkategóriás tápegységeket. Viszont, hogy a Teapo kondenzátorok rosszak lennének? Hát ilyenről még nem olvastam, de ha megadod a pontos példákat, többet fogok tudni. Egyébként több nevesebb gyártó is használ Teapo kondenzátorokat.
SZERK: Igen, régebben voltak velük problémák, utánaolvastam. Ezekkel remélhetőleg nem lesz, viszont ha mégis, akkor újabb csere lesz, de erre nem látok esélyt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest