Új hozzászólás Aktív témák
-
Mirage
tag
A napokban vettem át egy 7800 XT Nitro+-t, nagyon rég volt utoljára amd kártyám így kiváncsian vártam milyen lesz.
Brutálisan nagy ez a kártya, de szerencsére eddig úgy tapasztalom hogy nem hiába: 4k felbontású játék mellett a 3 venti halkan dolgozik, és ~54 fokok tartják a kártyát (a hotspot 75 fok)... nincs okom panaszra.
-
CYBERIA
senior tag
Érdekesek a ventik. Vagy én maradtam le a fejlődésban.
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
toronyhaz
aktív tag
Rákerestem a TBP-re. Semmi érdekeset nem találtam. A TDP már egyből kidobta hogy thermal design power. Most én vagyok lemaradva ennek a jelentéséről?
A fogyasztáson rugózó embereket meg 'sosem értettem.
Engem annyiból érdekel csak hogy izagodjon a hűtő a TDP értékhez. Ne legyünk már a több százezres Vga-nál fillérbh@szók.
Szóval megy a keresés hogy mit jelent a TBP. Mert 3x,vagy 4x csak nem lehet elrontani egy cikkben a TDP-t TBP-re.Aha. Megvan.
Total Board Power. De kb ilyen semmitmondó cikkben van benne.
[ Szerkesztve ]
-
olle
senior tag
Jó látni hogy a Nitro széria meg mindig alkalmazza a gyors venti csatlakozót. Plusz hogy adnak bizonyos kártyákhoz kitámasztót.
ASUS ROG Strix B650E-F Gaming. AMD Ryzen 9 7900X (OC) 5.5 Ghz. AMD Radeon™ RX 6950 XT Phantom Gaming 16GB OC
-
flexxx2
őstag
az a jó, hogy egyre több a fehér VGA, már lassan lehet válogatni is belőlük
-
Dilikutya
félisten
Azért ez a gép a mobil CPU-val és IGP-vel messze nem egy játékos gép. Jó, az 50W nem rossz, meg Ryzen 9, de akkor se játékra való.
Az energiaárak olyan nagyon nem téma, nem ez a videokártya fog túllőni a kereten, akinek meg futja ilyen kártyára, az átlagfogyasztás keretig biztos nem izgatja magát. Na meg heti pár óra játék nem vág a földhöz, annál többre meg egészséges embernek úgysincs ideje.Nem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
-
törölt tag
Szépek az új kártyák,de velem van a baj,de nem kapott el a "Must Have" érzés....talán az energiaárak miatt vagy az optimalizálatlan játékok,esetleg az árak láttán? Vagy csak egyszerűen meguntam már a PC-t....az aláírasomban szereplő gép igaz beállitva a BIOS-ba nem eszik game közben 50W se óránként.....
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nitro+-on és a Pulse-on kívül bemutatkozik egy friss széria, a Pure is, ami az előbbi kettő közé ékelődik be a ranglétrán.
- Bestbuy játékok
- 3D nyomtatás
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Asszociációs játék. :)
- Minivel készülhet a OnePlus is?
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Parfüm topik
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Futás, futópályák
- Automobilista 2
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest