Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Essejó #4176 üzenetére

Nincs ezzel semmi gond, ha kevés az ember és tényleg beüt a járvány, akkor egy kis call centert simán kiüt, de akkorsem 3 hétre.....
    időközben a boltokban érdeklődve már kibújt a szög a zsákból, hogy tulajdonos váltás / cég merge van, és amúgyis kevés az ember az ügyfélszolgálaton ezért nem tudják tartani a lépést a megkeresésekkel

Végül kb 3 hét alatti sokszori próba után ma konstans hivogatva őket (több óürűnyi folyamatos tárcsázás) sikerült az ÜSZ-el beszélnem, normális volt az ügyintéző, elnézést kért, épp a cégváltáson dolgozik mindenki és azért lassultak be, de igérik hogy a lezongorázás után sokkal kellemesebb ügyfélélmény lesz, és megértést kérnek.....mondom OK, csak attól még nekem se cuccom, se pénzem, és a cucc a munkámhoz kellene.
    Jó, nem kenyérre kell, de ha elmegyek venni a kieső cucc helyett egy másikat ők meg 40-45 nap után kitalálják hogy hopsz, akkor mégis tudjuk cserélni a motyót, akkor ugyanúgy kenhetem valamelyiket a hajamra, mert felesleges pénzkidobás.....

(azt nem mondtam szegénynek hogy pechjükre pont csináltam külföldi egész országos projekteket mergerre, bevezetésre és teljes ERP rendszer implementációra sokkal komplexebb ipari környezetben, több 100 lokációval és telephellyel, ahol max 1 hétvége volt a full cutover / vevői toolok kiesése, nem hogy 3 hét fél tucat kisebb üzletre.... :DDD

amúgy árukeresőn látszik, hogy mélyrepülésbe mentek, február óta csak 1 csillagos reviewkat kaptak.....

Új hozzászólás Aktív témák