Aktív témák
-
changbácsi
tag
Kedves Dörrög Zultann!
Mint arcom mellett látni lehet újonc vagyok. Bár olvastam az alapelveket és az iq-m is (talán) nagyobb, mint a lábméretem, nem tölt el melegséggel,az hogy azt a kb 3-4 fórumot amit eddig indítottam, mindig oktató jellegű válaszokkal rakják teli, a kedves prohardver tagok.
Keresem a progit. Lehet, hogy vki megvette és nem kell neki, na én attól szívesen megvásárolnám (ha lehet olcsóbban, mint a cégtől). És ha másolat? Azt is szívesen veszem.
Tegye a szívére a kezét, az aki nem használ illegális szoftvert a pc-jén...
Na ennyit erről.
Ha tudsz segíteni akkor írj legközelebb.
Üdv.:
SENKI ALFONZ -
changbácsi
tag
UP (pfhuu ez reménytelen
)
-
changbácsi
tag
ÁPP (Help Me valaki
)
-
changbácsi
tag
up (valaki ismeri??)
-
changbácsi
tag
Hali
A VIKING nevű programot keresem, információim szerint Valami Telc KFT (?)
a forgalmazója, és az építőipari normákat lehet kiszámoltatni a progival.
Sajna túl drága az eredeti, így ha valaki tudja, hogy hol lehetne olcsón megkapni a 2005 ös normaleírásokat az bátran írjon
[Szerkesztve]
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B550 Vision D B550 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ RTX 4000/ RTX 5000/ RTX A2000
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest