- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby elektronika
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
E.Kaufmann
veterán
Előző munkahelyemen én se váltottam újabbra, mert másoknál tapasztaltam, mennyire szenvedni kell pl IMAP-pal (herélte kifele a beállítási lehetőségeket a Microsoft), miközben semmi (számomra) hasznos nem került bele. A PST kezelésen kellett volna még változtatni, vagy inkább dobni a francba és valami jobban skálázható formátumot csórni. A 2007-ben emelték legalább a limitet 50 GByte-ra, meg valamit dolgoztak rajta, de azóta ugyanaz a formátum és még ugyanaz a PST javító tool is van

-
E.Kaufmann
veterán
válasz
pelgrim_v1
üzenetére
Nekem az a bajom, hogy már chippen belüli vízhűtés nélkül is kell egy adatközpont mellé egy atomerőmű, ezért nem tetszik ez az irány. Ha még több keletkezett hőt kell elvezetni az még több energiaigényt jelent.
-
E.Kaufmann
veterán
Akkor ezek szerint olyan opció nincs már, ami a teljesítmény/fogyasztás mutatót növelné
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EAFC 26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- HP EliteOne 800 G5 All-in-One i5-9500 32GB 1000GB 23.8" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

(ahogy az Office/Outlook 2007 se volt olyan rossz...)